Visa kurser.se som: Mobil

Kinesiska 2

Hermods AB
Kursinformation
Distans
Egen takt
Tillgång till kurs i 1 år
2 950 SEK

Kursbeskrivning

Kinesiska 2 är en fortsättningskurs för dig som vill lära dig kinesiska. I kursen får du lära dig att uttala ord och du får även grammatiska kunskaper i det kinesiska språket. Under kursens gång lär du dig att arbeta med det kinesiska språket och du har även fått lära dig om kinesisk geografi och historia. I kursen lär du dig mandarin.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Mål

Har du lärt dig grunderna med viss fördjupning i det kinesiska språket. Du har fått kunskap om kinesisk geografi och historia.

Målgrupp

För att läsa Kinesiska 1 rekommenderas att du tidigare har läst kursen Kinesiska 2 eller har motsvarande kunskaper.

Upplägg

Kursen bygger på kunskaper motsvarande Kinesiska 1. Du fördjupar dina kunskaper i kinesiska och lär dig att klara dig språkligt i ytterligare några vardagliga situationer. Kursen inleds med repetition. Kursen lär ut mandarin.

Bra att veta

Kursen består av 3 uppdrag som du skickar till lärare för återkoppling. Kursen avslutas med en muntlig eller skriftlig examination. Du besvarar vissa frågor genom inspelning av ljudfiler och därför behöver du headset med mikrofon.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kinesiska 2.

Hermods AB

Distanskurser hos Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan läsa...


Läs mer och visa alla kurser med Hermods AB
Recensioner
Bli den första att recensera Kinesiska 2!

Liknande kurser