Visa kurser.se som: Mobil

HR-assistent

Hermods AB
Kursinformation
Distans
Egen takt
Tillgång till kurs i 1 år
20 650 SEK
HR-assistent

Kursbeskrivning

Plugga till HR-assistent och bidra till den perfekta arbetsplatsen

Yrkesutbildningen HR-assistent passar bra för dig som tycker om att ha kontakt med människor och är intresserad av personalfrågor. Av denna yrkesutbildning får du lära dig de vanligaste arbetsuppgifterna inom yrket, såsom rekryteringsarbete, lönefrågor, internutbildning och administration av anställningsavtal. Som en del av din utbildning kommer du också lära dig grunderna i programmen Visma Tid och Visma Lön.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Mål

Har du lärt dig de arbetsuppgifter som ingår i HR-assistentens vardag. Du kommer ha kunskap om bland annat lönefrågor, rekryteringsarbete, arbetsmiljöarbete och administration av anställningskontrakt.

Upplägg

HR-assistent är en gymnasial yrkesutbildning med fokus på personal och personalfrågor. Som HR-assistent behöver du kunna kommunicera på ett bra sätt. Att ha god förståelse för sin omvärld är en bra egenskaper när man arbetar inom HR-området. Arbetsuppgifterna som HR-assistent kan variera men vanliga uppgifter är lönefrågor, rekryteringsarbete, arbetsrättsliga frågeställningar, internutbildning, arbetsmiljöarbete och administration av anställningskontrakt. Yrkesutbildningen HR-assistent ger dig bra kunskaper inom personaladministration, kommunikation, ekonomi, arbetsrätt, ledarskap och organisation. Du får också lära dig grunderna i de vanligt förekommande programmen Visma Tid och Visma Lön.

Kursinnehåll

  • Information och kommunikation 1
  • Administration 1
  • Företagsekonomi 1
  • Ledarskap och organisation
  • Administration 2
  • Personaladministration
  • Affärskommunikation

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om HR-assistent.

Hermods AB

Distanskurser hos Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan läsa...


Läs mer och visa alla kurser med Hermods AB
Recensioner
Bli den första att recensera HR-assistent!
Intresseanmälan

För att få mer information om HR-assistent, fyll i följande uppgifter: