Visa kurser.se som: Mobil

Högskoleprovskurs

Hermods AB
Kursinformation
Distans
Egen takt
Tillgång till kurs i 1 år
499 SEK

Kursbeskrivning

Rörigt inför högskoleprovet? Vill du påverka möjligheten att få ett bättre resultat på högskoleprovet? Ta chansen att träna inför högskoleprovet med denna kurs på distans. För dig som vill träna inför högskoleprovet. Kursen innehåller övningar, inspelade lektioner och texter som är gjorda av våra lärare på Hermods. Med denna kurs blir du väl förberedd inför högskoleprovets olika delar. Du kan studera i din egen takt var och när du vill via vår utbildningsplattform Novo.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Mål

Att bli förberedd inför högskoleprovet. Att du tränat på och fått kunskap om de olika delar som ingår i högskoleprovet.

Målgrupp

Inga speciella förkunskaper krävs.

Upplägg

Den här kursen vänder sig till dig som vill vara förberedd inför högskoleprovet. För dig som ska skriva provet för första gången eller har du skrivit provet tidigare, men vill nu förbättra ditt resultat. Bland studenter som läser på universitet och högskola har 30 % kommit in på sin utbildning via högskoleprovet. Många väljer att skriva provet flera gånger för att förbättra sitt resultat. Kursen läser du i vår utbildningsplattform Novo.

Du läser själv i egen takt och när du vill, utan lärare men har hela tiden ett stöd av övningar, inspelade lektioner och texter som är gjorda av lärare med gedigna kunskaper inom sina områden. Kursen går igenom de olika delar som finns med på högskoleprovet. Det finns ett verbalt block och ett kvantitativt block. 

Högskoleprovskursen innehåller delarna: Verbala blocket ORD (kunskap om ords betydelse) MEK (förmåga att sätta in ord i ett visst sammanhang och kunskap om meningars uppbyggnad) ELF (engelsk läsförståelse) LÄS (svensk läsförståelse) Kvantitativa blocket NOG (förmågan att tänka logiskt kring matematiska problem) DTK (förmågan att hämta och tolka information ur diagram, tabeller och kartor) XYZ (förmågan att lösa matematiska problem) KVA (förmågan att göra kvantitativa analyser)

Bra att veta

Ingen bok krävs, kursen bygger på inspelade lektioner, övningar och texter. Allt material finns i kursen.

Kostnader

Använd rabattkoden: Hermods20 och få unikt för Studentums medlemmar 20% rabatt under mars 2020, 399:- (499:-). Använd koden vid betalning på vår hemsida.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Högskoleprovskurs.

Hermods AB

Distanskurser hos Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan läsa...


Läs mer och visa alla kurser med Hermods AB
Recensioner
Bli den första att recensera Högskoleprovskurs!

Liknande kurser