Målarkurs Akryl barn & ungdom AVANCERAD (inkl premiummaterial)

Happy Painting, i Göteborg
Längd
10 tillfällen
Pris
7 995 SEK
Nästa kurstillfälle
1 februari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
7 995 SEK
Nästa kurstillfälle
1 februari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Målerikurser i Göteborg

Akrylmåleri barn & ungdom AVANCERAD

Efter fortsättningskursen kan du välja att gå ytterligare ett steg vidare till den avancerade kursen i akrylmåleri. Kursen riktar sig till dig med mer erfarenhet av måleri, som vill fördjupa dina tekniska färdigheter och ta skapandet till nästa nivå.

På denna kurs fördjupar vi oss i olika temablock och tekniker av mer avancerad art. Vi arbetar dels med måleri och dels med teckning, då färdigheter inom teckning ligger till grunden för allt måleri. Även här står skaparglädje, flöde och frigörande från begränsningar i fokus. Material av hög premiumkvalitét används, något som är nödvändigt när kunskaperna och färdigheterna ökar. 

I priset ingår fri tillgång till ateljén under söndagar kl 10-16 för egenstudier. Vi avslutar varje termin med en elevutställning och vernissage. Eleverna får här möjlighet att sälja sina verk. 

Vi arbetar mestadels i akryl på canvas. Vi arbetar med uppvärmningsövningar för att släppa prestation och varvar gemensamma teknikgenomgångar och individuell coachning. Vi förstärker barnet/ungdomens sätt att uttrycka sig fritt utan krav, något som ofta smittar av sig på andra områden i livet. Det viktigaste är fortfarande att ha roligt, även om kursen ligger på en avancerad nivå teknikmässigt.

Mina kurser är mycket mer än bara målerikurser. Jag är både konstnär och socionom har har arbetat som kurator i 17 år på skolor och ungdomsmottagning. Jag tar självklart med mig all denna erfarenhet in i målerigrupperna jag leder. Jag är van att möta barn och ungdomar med olika utmaningar och arbetar mycket med den inre processen under kurserna. Mitt mål är att alla ska känna sig trygga att vara och uttrycka sig så som de är, utan bedömning, krav eller prestation och utifrån positiv feedback växa som konstnärer och personer. 

Och du, allt material ingår, så det är bara att komma som du är, så tar jag hand om resten. Välkommen!

Vi möts i ateljén torsdagar kl 18-21:00

Kurserna hålls i min ateljé på Fabriksstråket 24, Jonsereds Fabriker

Material

Följande material ingår i kurspriset:

 • Akrylfärg av märket Winsor Newton, studiokvalitet, ett 30-tal olika valörer
 • en uppspänd 80x80cm canvas
 • Canvas på rulle
 • penslar
 • tejp
 • saxar
 • trasor
 • svampar
 • palettknivar
 • sprayflaskor
 • ritkol
 • olika papper att skissa på
 • blyertspennor 
 • suddgummi

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 februari, 2024

 • Kurs
 • Göteborg

Målgrupp

Denna kurs riktar sig till ungdomar och unga vuxna som har målerivana sedan tidigare, antingen genom att de har gått mina nybörjare- och fortsättningskurser, eller på egen hand utvecklat tekniker och färdigheter. 

Kostnader

10 x 3 timmar

Pris: 7 995 kr

I priset ingår 30 timmars undervisning samt fri tillgång till ateljén söndagar 10-16 för egenstudier. Terminen avslutas med en elevutställning och vernissage där eleverna får möjlighet att sälja sina verk. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Målarkurs Akryl barn & ungdom AVANCERAD (inkl premiummaterial) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Happy Painting
Slakthusområdet, hus A
41502 Göteborg

Välkommen till Happy Painting målerikurser i Göteborg

Här lägger vi prestation och begränsningar åt sidan och ger plats åt skaparglädje, flöde och kreativitet. Välj mellan barn, tonår, vuxen eller föräldrar-barnkurser. Vi skapar mestadels i akryl och samtliga kurser finns i nybörjare- och fortsättningsnivåer. Du kan välja mellan...

Läs mer och visa alla kurser med Happy Painting

Highlights