Visa kurser.se som: Mobil

Målarkurs Akryl barn & ungdom AVANCERAD (inkl premiummaterial)

Happy Painting
Kursinformation
Göteborg
10 tillfällen
2022-09-20
9 993,75 SEK inkl. moms
Målerikurser i Göteborg

Kursbeskrivning

Akrylmåleri barn & ungdom AVANCERAD

Efter fortsättningskursen kan du välja att gå ytterligare ett steg vidare till den avancerade kursen i akrylmåleri. Kursen riktar sig till dig med mer erfarenhet av måleri, som vill fördjupa dina tekniska färdigheter och ta skapandet till nästa nivå.

På denna kurs fördjupar vi oss i olika temablock och tekniker av mer avancerad art. Vi arbetar dels med måleri och dels med teckning, då färdigheter inom teckning ligger till grunden för allt måleri. Även här står skaparglädje, flöde och frigörande från begränsningar i fokus. Material av hög premiumkvalitét används, något som är nödvändigt när kunskaperna och färdigheterna ökar. 

Vi arbetar mestadels i akryl på canvas. Vi arbetar med uppvärmningsövningar för att släppa prestation och varvar gemensamma teknikgenomgångar och individuell coachning. Vi förstärker barnet/ungdomens sätt att uttrycka sig fritt utan krav, något som ofta smittar av sig på andra områden i livet. Det viktigaste är fortfarande att ha roligt, även om kursen ligger på en avancerad nivå teknikmässigt.

Mina kurser är mycket mer än bara målerikurser. Jag är både konstnär och socionom har har arbetat som kurator i 17 år på skolor och ungdomsmottagning. Jag tar självklart med mig all denna erfarenhet in i målerigrupperna jag leder. Jag är van att möta barn och ungdomar med olika utmaningar och arbetar mycket med den inre processen under kurserna. Mitt mål är att alla ska känna sig trygga att vara och uttrycka sig så som de är, utan bedömning, krav eller prestation och utifrån positiv feedback växa som konstnärer och personer. 

Och du, allt material ingår, så det är bara att komma som du är, så tar jag hand om resten. Välkommen!

Vi möts i ateljén onsdagar kl 17:30-20:00

Kurserna hålls på HantVerket Väst, Slakthusgatan 6-8, hus A i Gamlestan, Göteborg
Material och fika ingår alltid.

Covid-19 och kursverksamhet

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19 och har strikta hygienanpassningar på samtliga av våra kurser.

Material

Följande material ingår i kurspriset:

 • Akrylfärg av märket Winsor Newton, studiokvalitet, ett 20-tal olika kulörer
 • Canvas på rulle
 • penslar
 • tejp
 • saxar
 • trasor
 • svampar
 • palettknivar
 • sprayflaskor
 • ritkol
 • olika papper att skissa på
 • blyertspennor 
 • suddgummi

Målgrupp

Denna kurs riktar sig till de barn och ungdomar som har målerivana sedan tidigare, antingen genom att de har gått mina nybörjare- och fortsättningskurser, eller på egen hand utvecklat tekniker och färdigheter. 

Kostnader

10 x 3 timmar

Pris: 7 995 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Målarkurs Akryl barn & ungdom AVANCERAD (inkl premiummaterial).

Happy Painting

Välkommen till Happy Painting målerikurser

Här lägger vi prestation och begränsningar åt sidan och ger plats åt skaparglädje, flöde och kreativitet. Välj mellan barn, tonår, vuxen eller föräldrar-barnkurser. Vi skapar mestadels i akryl och samtliga kurser finns i nybörjare- och fortsättningsnivåer....


Läs mer och visa alla kurser med Happy Painting

Kontaktuppgifter till Happy Painting

Happy Painting

Slakthusgatan 6-8
41502 Göteborg

Mobil 0733 018 335

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Målarkurs Akryl barn & ungdom AVANCERAD (inkl premiummaterial)!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 94 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Målarkurs Akryl barn & ungdom AVANCERAD (inkl premiummaterial), fyll i följande uppgifter: