Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Silversmide, Workshop

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Carin Lindström
Jättekul workshop under proffsig ledning. Hanna Charlotta lotsade mig på ett inspirerande och kunnigt vis genom proseduren att skapa ett smycke. I hennes fina lokal smidade, pratade och fikade vi och vips.. så hadde jag skapat ett silversmycke att ta med hem. Rekommenderas varmt.
Charlotte Swenson
Härliga och hjärtliga samtal i kreativ miljö. HannaCharlotta delar med sig av sina kunskaper och jag har vid varje tillfälle stolt gått hem med ett nytt egentillverkat smycke.
Anne
Vi var ett gäng tjejer som gav bort denna kurs i silversmide till vår väninna i present. 1 dag med HannaCharlotta var super! Vi fick lära oss från grunden och fick hjälp under hela dagen. Kan varmt rekommendera HannaCharlotta som utbildare. Duktig, hjälpsam och vi hade en toppetrevlig dag. Trevlig lokal och lätta att hitta parkering i närheten. ...
Visa hela
Per Rosenlund
Härligt att få chansen att prova på silversmide. Duktig tålmodig kursledare gjorde att resultat blev bra för oss båda.
Emil Bjarme
Jag och min dotter deltog i en 1-dags workshop och kom hem supernöjda med varsina personliga och jättefina silverringar, formgivna och tillverkade helt av oss själva under proffsig handledning och glatt påhejade av HannaCharlotta. Vi fick många bra tips om hur man med lite fantasi, enkla medel och utan tidigare erfarenhet kan lära sig skapa fant...
Visa hela
Kajsa Pettersson
Otroligt roligt med silver och Hanna Charlotta är en fantastisk och varm kursledare!
Eva
5 timmar i mysiga silversmedjan Charlotta guidade under hela kursen och jag kom hem med två fina smycken. Mycket nöjd med dagen.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.