Visa kurser.se som: Mobil

Hälsokurser.se

Hälsokurser.se

Vi drivs av att hjälpa andra göra hälsosamma holistiska vardagsval. Det är genom balansen vi kan leva. Vi måste hitta bra och hälsosamma sätt att prata om vardagsval och det som avgör vår hälsa. Genom att förstå vår inre motivation och att ta beslut som grundar sig i kunskap kan vi bygga en  förändring i oss själva. Det börjar med dig, låt oss hjälpa dig på vägen! 

Vi som står bakom Hälsokurser.se

Caroline är utbildad holistisk hälsocoach och har jobbat med mat och kost de senaste 10 åren. Hon driver den Skandinaviska mat och livsstilsbloggen, a Scandinavian Kitchen Story. 

Anna har arbetat med distanskurser inom inredning och design i över 12 år och brinner för att färgsätta, ljussätta och möblera för hälsa och välmående. Hon driver också Sveriges största utbildnings-företag inom design och inredning, Inredningskurser Sverige AB.

Hur går det till att läsa hos oss?

Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback upplagd. Här får du också en översikt av hur stor del av kursen du gjort och du kan också hålla kontakt med dina kursare i ert forum. 

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämning får du feedback från din coach. 

När får jag besked om jag kommit in?

När du gjort din anmälan får du inom 24 timmar besked om du fått en plats på kursen eller inte. Då får du också välja hur du vill betala kursen. Alla våra betalningar går via Klarna och du kan välja att betala på följande sätt:

- direktbetalning

- faktura

- kort

- delbetalning 6-36 månader

När du valt betalning får du direkt tillgång till din kurs. Du behöver inte betalat kursen för att kunna starta, utan endast valt betalning hos Klarna.

Visa alla kurser med Hälsokurser.se

Kurser

Kurs
Inspiration och Utveckling
Personlig utveckling Pris Ort Snittbetyg
Hitta din inre motivation 1 250 SEK Distans
Kropp och Hälsa
Kost och Näringslära
Bli kvitt sockermonstret! 950 SEK Distans
Vardagsvegetarian 950 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Hälsokurser.se och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Hälsokurser.se

Stora Varvsgatan 6A
211 19 Malmö


Bli den första att recensera Hälsokurser.se!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Hälsokurser.se och få mer information, fyll i följande uppgifter: