Visa kurser.se som: Mobil

Hitta ditt skrivarflöde tillsammans med andra

Grimslövs folkhögskola
Kursinformation
Grimslöv
5 dagar
4 395 SEK

Kursbeskrivning

Skrivarkurs - Sommarkurs på Grimslövs folkhögskola

Sopa undan prestigen och släpp fram skrivarglädjen!

Välkommen på skrivarkurs på Grimslövs folkhögskola i sommar! Kursens innehåll bygger på tanken att: ”Sopa undan prestige och släpp fram skivarglädjen!” Du kommer att få nya tankar med hjälp av finurliga, roliga och tankeväckande övningar. Låt dig inspireras av andra som också skriver. Fokus ligger på att öppna det kreativa flödet. Ingången kan vara en spännande bild, doften av en citron, något som berör. På denna kurs ägnar vi oss inte åt skrivteknik utan istället åt det man vill berätta. Att skriva är att utforska – både sig själv och omvärlden.

Kursledare: Eva Dahlberg är pedagog i skapande svenska. Hon har lång erfarenhet av att kombinera kreativt skrivande med andra uttryckssätt som bild och drama. Gunilla Cullemark är författare och dramatiker. Hon leder skrivarkurser och samarbetar ofta med andra konstutövare i olika projekt.

Målgrupp

För dig som vill, men tror att du inte kan skriva eller inte hitta det rätta flödet i ditt skrivande. Kursen är också lämplig för dig som vill utveckla din kreativitet och skrivande tillsammans med andra.

Kostnader

Pris för kost och logi: 4 395 kr. Materialkostnad tillkommer.

Grimslövs folkhögskola

Grimslövs folkhögskola - Sommarkuser i kultur, hälsa och friskvård

Grimslövs folkhögskola - Sommarkurser inom hälsa, friskvård och kultur

Välkommen till Grimslövs folkhögskola i sommar! Tillsammans skapar vi förutsättningar för kunskaper genom studier och upplevelser med inriktning på hälsa, friskvård och kultur i ett brett perspektiv. Alla erbjuds möjligheten utvecklas som människor genom verksamheten vid vår skola. Studera vid...


Läs mer och visa alla kurser med Grimslövs folkhögskola

Kontaktuppgifter till Grimslövs folkhögskola

Grimslövs folkhögskola

Grimslövs folkhögskola
340 32 Grimslöv

Tel: 0470-76 37 00
grimslovsfolkhogskola.se

Recensioner
Bli den första att recensera Hitta ditt skrivarflöde tillsammans med andra!