Visa kurser.se som: Mobil

Grimslövs folkhögskola - Sommarkuser i kultur, hälsa och friskvård

Grimslövs folkhögskola - Sommarkurser inom hälsa, friskvård och kultur

Välkommen till Grimslövs folkhögskola i sommar! Tillsammans skapar vi förutsättningar för kunskaper genom studier och upplevelser med inriktning på hälsa, friskvård och kultur i ett brett perspektiv. Alla erbjuds möjligheten utvecklas som människor genom verksamheten vid vår skola.

Studera vid Grimslövs folkhögskola
Att läsa på folkhögskolan är annorlunda jämfört med andra studieformer, vi tror på att förena teori och praktik och att låta olika människor, kulturer, livsvillkor och intresseinriktningar möta varandra. Hos oss studerar du ofta ämnesövergripande och utgår från dina behov, förkunskaper och erfarenheter. Ditt aktiva deltagande i gruppen är mycket viktig, du är med och påverkar din utbildning och utveckling i ett växelspel med andra. Den dialoginriktade pedagogiken ger både långsiktig livskunskap, faktakunskaper, erfarenhet och formell kunskap för vidare studier.

Ett gott liv
Vår vision är att Att göra skillnad och på det viset bidra till Region Kronobergs vision Ett gott liv i ett livskraftigt län. Studietiden på Grimslövs folkhögskola ska upplevas som en förändring i positiv riktning för alla våra studerande.

» Mer information
För mer information om Grimslövs folkhögskola eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Grimslövs folkhögskola

Kurser

Kontaktuppgifter

Grimslövs folkhögskola

Grimslövs folkhögskola
340 32 Grimslöv

Tel: 0470-76 37 00
grimslovsfolkhogskola.se


Bli den första att recensera Grimslövs folkhögskola!