Grensman & Grensmans

Utbilda dig med Grensman & Grensmans

Grensman & Grensmans AB är ett expertföretag med stor kompetens inom kommunikation, ledarskap och affärsutveckling. 

Vi har gedigen erfarenhet av föreläsningar och kurser med fokus på digitalisering, kommunikation och ledarskap för privata näringslivet likväl som för Yrkeshögskolan. Vi har tagit fram utbildningskoncept, genomfört tusentals föreläsningar, och skrivit läroböcker.  

Våra utbildningar sätter hur, framför varför. Det betyder att vi tar upp den teoretiska grunden, men fokuserar på praktiken och på den praktiska tillämpningen. För vi vet, att i din nya yrkesroll behöver du kunna göra saker, snarare än att tala om dem. 

När du går en utbildning hos oss, omvandlas teoretiska kunskaper till praktiska kompetenser. 

Våra utbildningar bygger på all den erfarenhet som vi samlar på oss genom regelbundna uppdrag som konsulter inom affärsutveckling, digitalisering och kommunikation. 

Lärarna på våra utbildningar är alltid experter, både på kursens ämne och på pedagogik.  Det är din garanti för att du får rätt kunskaper på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt vis.      

Företaget drivs av Hanna-Karin Grensman, i grunden affärsutvecklare och kommunikatör, men också flerfaldigt publicerad författare och engagerande föreläsare.

Visa alla kurser med Grensman & Grensmans

Kurser

Kurs
Kommunikation Pris Ort Snittbetyg
Certifierad digital kommunikatör Från 15 000 SEK Distans
4,5 (2)
Certifierad kommunikatör Från 15 000 SEK Distans
4,5 (4)
Kvalificerad administratör Från 15 000 SEK Distans
4,6 (5)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Grensman & Grensmans och veta mer om deras kurser.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 11 recensioner.

Jessica

Efter många år i arbetslivet inom marknadsföring och kommunikation så blev denna kurs det som summerade allt och på något sätt gjorde livet enklare. Svåra uppgifter som utmanar dig och litteratur som förklarar det mesta. Stort tack!

Elin

Det har verkligen varit en omfattande kurs där de olika momenten (läsa på i boken, föreläsningarna och instuderingsfrågor + övningsuppgifter) har gjort att man fått en bred och djup kunskapsgrund. Jättebra upplägg som har varit lätt att följa på egen hand.

Therese

En bra kurs! Rolig, tack vare föreläsaren

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 11 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Grensman & Grensmans och få mer information, fyll i följande uppgifter: