HLR och Första hjälpen

GO Adventure AB, i Uppsala
Längd
1,5 timmar
Pris
595 SEK
Nästa kurstillfälle
Året runt se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1,5 timmar
Pris
595 SEK
Nästa kurstillfälle
Året runt se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

HLR och Första hjälpen

HLR och Första hjälpen för ditt företag - Uppsala

Lär dig att rädda liv!

HLR är en färskvara och behöver övas varje år. Vi har kursen för er och ert företag! Om ni bara vill köra en HLR-kurs så ordnar vi det men det är värt att utöka med hjärtstartare också då det ger en helhetskunskap som är bra för företaget i slutändan.

Att kunna rädda livet på sin kollega eller på någon ur sin familj känns väldigt viktigt. Vi visar med små medel hur detta går till och ni får samtidigt öva under realistiska former på er arbetsplats med våra certifierade instruktörer.

En HLR-kurs kostar inte mer än 595kr/pp exkl moms. Vi kommer till er och allt material ingår, inkl förbandsmateriel, övningsdockor, certifikat mm. Ni delas in i flera grupper om ni är många eller också delar vi upp det på flera omgångar.

En livsviktig kunskap samtidigt som vi bygger ert teams självförtroende för att kunna agera i en nödsituation. Känslan av att kunna rädda livet på en närstående eller en kollega är riktigt skön. Det ger en sorts förtroende för ens egen kapacitet att kunna göra något istället för att vara passiv. Du lär dig ett system att agera efter.

Vi är certifierade via HLR-rådet.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Året runt

  • Kurs
  • Uppsala

Målgrupp

HLR med hjärtstartare samt första hjälpen kan bokas i grupper från 10 personer genomförs i grupper om max 12st. Flera parallella grupper kan köra samtidigt. Inga förkunskaper behövs!

Kursintyg

Efter genomgången kurs erhåller ni ett certifikat.

Kostnader

595kr/pp.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av HLR och Första hjälpen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
GO Adventure AB
Övre slottsgatan 6
75310 Uppsala

Äventyrliga aktiviteter och kurser i Uppsala

Letar ni aktiviteter till er nästa kickoff eller personalaktivitet? GO Adventure är Uppsalas största aktivitetsbolag och guideförmedling. Vi jobbar med egenproducerade aktiviteter men också med samarbetspartners som vi omsorgsfullt valt ut. Allt med en äventyrlig touch! Vi har allt från...

Läs mer och visa alla kurser med GO Adventure AB

Highlights