Glasmålning med Tiffanyteknik- prova på

Glasateljén, i Göteborg
Längd
3 timmar
Pris
800 SEK inkl. moms
Längd
3 timmar
Pris
800 SEK inkl. moms
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Glasmålning - Exempel vad fyra personer gjorde i 3 timmar

Prova på Glasmålning med Tiffanyteknik

I denna lekfulla och kreativa kurs lär du dig de första stegen att arbeta med glas. Det krävs inga förkunskaper, du behöver inte rita eller skära glas. Du väljer ut några små glasbitar som du sedan sätta ihop med hjälp av kopparfolie (Tiffanyteknik). Du löda sedan själv ihop ditt arbete. Efter ca 3 timmar tar du ditt konstverk med hem som kan sedan hänga i ett fönster eller utsmyckar en krukväxt.

Kursinnehåll

  • Välja ut glasbitar
  • Lägga kopparfolie
  • Löda
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Är du intresserad av att arbeta med glas eller vill du bara testa något helt nytt så är du välkommen till denna kurs.

Kostnader

”After work”-fred   

15-18 eller 18-21                      3 tim                  800,-     inkl. moms, materialet ingår

Kväll- tisd   18-21                     3 tim                   800,-     inkl. moms, materialet ingå

”Prova på” är möjligt på alla veckodagar, kontakta mig för tidsbokning!

Kursledare

Jag heter Angelika Geiger och driver Glasateljén i Göteborg. Jag är glasmästare med tysk gesäll-, och mästerbrev. Sammanlagt har jag jobbat med glas på olika sätt i 40 år. Som anställt med tillverkning av blyinfattat glas, som lärare på en yrkesskolan, på konstskolan i Berlin ( Kunsthochschule Berlin Weissensee) och som egen företagare sedan 2006 i Sverige. Jag tar emot alla slags reparationsarbeten med blyinfattningar, mässinginglasningar, slipa, limma, gravera och såga glas. Jag tar emot uppdrag för nytillverkning och design av blyinfattat glas (glasmålning).

I min verkstad i Erik Dahlbergsgatan 17 A i Göteborg erbjuda jag kurser i ”Glasmålning med Tiffanyteknik” och mosaik. Det finns ”Prova på” eller ”Intensiv” kurser, familjeevent eller företagsevent. Det finns även en butiksdel här i min verkstad. Där sälja jag produkter jag själv tillverka. Glasmålningar som kan hänga i ett fönster, miniväxthus, smycken i återvunnet porslin, lampor, miniväxthus av återvunna flaskor. Det finns även trägårdsutsmyckningar som fontäner och små skulpturer i mosaik.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Glasmålning med Tiffanyteknik- prova på och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Marcus
05 apr 2024

Det var roligt och lärorikt. Perfekt om du som par eller familj vill göra något kreativt som man kan ta med hem som minne.

5/5
Linnéa
05 apr 2024
Jätterolig upplevelse!

Väldigt rolig teknik att prova på som passar perfekt som smakprov på att skapa med glas. Passar perfekt för par eller vänner att göra ihop. Jättetrevlig och tydlig genomgång. Du...

Visa hela
5/5
Johanna Wallin
02 jun 2021
Väldigt rolig och bra kurs, rekommenderar verkligen

Super

Glasateljén
Erik Dahlbergsgatan 17
41126 Göteborg

I Glasteljén jobbar jag med design och tillverkning av Glasmålning/ blyinfattat glas. Alla slags reparationsarbeten tas emot, blyinfattat glas, mässinginfattat glas för möbler, inbränt målning, slipa, limma, såga och graverat glas. Det finns en försäljningsdel med egentillverkade produkter. till exempel...

Läs mer och visa alla kurser med Glasateljén

Highlights