Visa kurser.se som: Mobil

Gränsfors Bruk Stolpkurs - Byggnation med stolpkonstruktion

Gårdar i Nordanstig AB
Kursinformation
Bergsjö
7 dagar
16 200 SEK inkl. moms
Kommande starter
Bergsjö
2021-05-24  
16 200 SEK
2021-08-02  
16 200 SEK
2021-09-27  
16 200 SEK

Kursbeskrivning

Gränsfors Bruks stolpkurs - Byggnation med stolpkonstruktion

Byggnation med stolpkonstruktion har funnits mycket länge i praktiskt taget alla länder. Tekniken har under åren förfinats och i länder som Storbritannien, Tyskland och Japan har den blivit en byggteknik som i samspel med skickliga timmermän resulterat i arkitektoniska mästerverk, funktionellt och estetiskt.

På denna kurs får du lära dig hur man bygger stolphus. Inga förkunskaper behövs. Åldersgräns är 16 år. Undervisning sker på svenska, engelska och tyska beroende på kursdeltagare. Kursen sker utomhus under tak. Vi bygger med metoden av påritning enligt begreppet "square rule layout" som utgår från tanken om den perfekta timmerbiten inuti. Det kommer att prägla kursen.Ta med oömma arbetskläder och regnjacka. Vi rekommenderar skyddsskor med stålhätta, men det är inget krav.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Upplägg

Under de sex kursdagarna får du frukost, lunch, 2 x kaffe och middag. Alla kurser börjar med frukost kl 8:30 på Café Augusts vid Gränsfors Bruk. Gränsfors kurser äger rum vid Gränsfors Bruk mellan Hudiksvall och Sundsvall. Som deltagare kommer du kvällen före kursen. 

Boende ingår också, bäddat och klart med handdukar, i eget rum från kvällen dagen före kursen börjar till sista kursdagen. Den som önskar kan som regel stanna i rummet även kvällen efter kursen utan extra kostnad. Kursen kostar totalt 12 960 kr. Om du kan dela rum med annan person så avgår 1 400 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gränsfors Bruk Stolpkurs - Byggnation med stolpkonstruktion .

Gårdar i Nordanstig AB

I samarbete med Gränsfors Bruk arrangerar vi kurser i smide, timring, stolphusbygge och framställning av kol.

Kurserna äger rum i Gränsfors som ligger mellan Hudiksvall och Sundsvall. Boende, frukost, lunch och middag ingår alltid i alla kurser. Smideskurser: I den välutrustade kurssmedjan som ligger i direkt anslutning till Gränsfors Bruks yxproduktion har många genom åren fått...


Läs mer och visa alla kurser med Gårdar i Nordanstig AB

Kontaktuppgifter till Gårdar i Nordanstig AB

Gårdar i Nordanstig AB

Gränsfors Bruk 325
829 52 Bergsjö

Tel: 0708-444 200

Recensioner
Bli den första att recensera Gränsfors Bruk Stolpkurs - Byggnation med stolpkonstruktion !
Intresseanmälan

För att få mer information om Gränsfors Bruk Stolpkurs - Byggnation med stolpkonstruktion , fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser