Visa kurser.se som: Mobil

Dans för barn i Älvsjö 4-5 år

Funkykidz
Kursinformation
Älvsjö
10 tillfällen
Vecka 6, Onsdag 16.55-17.40
1 585 SEK

Kursbeskrivning

Dans för barn – Funkykidz

Funkykidz - Barndans på Sveriges största dansskola. Våra kurser är för killar och tjejer mellan 2-8 år som vill börja dansa. Hos oss får alla barn släppa loss och ha kul till härlig musik. Våra danskurser bygger på glädje, upplevelse och gemenskap.


Musiken Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik att dansa till exklusivt för Funkykidz dansskola. Alla barn får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. På danslektionerna blandar vi vår Funkykidz-musik med barnmusik och radiohits.


Inspirerande danslärare

Våra danslärare är talangfulla dansare med hjärtat på rätta stället. De sätter trygghet högt och brinner för att sprida dansglädje. Vår personal har alla genomgått gedigen grundutbildning och deltar kontinuerligt i fortbildning.


Barndans på 100 platser runt om i Sverige

Funkykidz dans för barn finns på över 100 platser i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. En danskurs hos oss är på 10 veckor. Vi har två terminer om året, vårterminen börjar i februari och höstterminen i september. Alla kurser bokar du på vår webbplats.


Målgrupp

Barn 2-8 år.Klasserna finns för barn 2-3 år med en förälder, 4-5 år och 6-8 år.Vi har även klasser för barn och ungdomar 8-14 år i Bliss Dance Academy.


Kostnader

Du har öppet köp i 5 dagar efter kursstart.I kursavgiften ingår:

  • Musiken Funkykidz Hitz
  • Kul avslutning i danssal eller på scen
  • Kul rekvisita varje termin

Video

Funkykidz

Barndans hos Funkykidz!

Barndans när det är som roligast!

Dans för barn är vår passion. Välkommen till Sveriges största dansskola med danskurser för barn. Funkykidz dansskola för barn finns på 100 orter och varje vecka dansar över 10 000 barn i våra populära danskurser. Funkykidz är barndans i glädjens...


Läs mer och visa alla kurser med Funkykidz

Kontaktuppgifter till Funkykidz

Funkykidz

Västergatan 27
434 30 Kungsbacka

 Visa telefonnummer
www.funkykidz.se

Recensioner
Bli den första att recensera Dans för barn i Älvsjö 4-5 år!