Visa kurser.se som: Mobil

Barndans - Farsta 6-8 år

Funkykidz
Kursinformation
Plats: Farsta
Längd: 10 tillfällen
Pris: 1 395 - 1 495 SEK
Arrangör: Funkykidz plus
Kommande starter
Farsta
Vecka 6, Lördag 12.00-12.45 
1 395 SEK
Vecka 6, Lördag 09.10-09.50 
1 495 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Barndans med Funkykidz i hela Sverige

Barndans för killar och tjejer mellan 2-8 år som vill börja dansa. Hos oss får alla barn släppa loss och ha kul till härlig musik. Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap.

Kursen är på 10 veckor och varje lektion är 45 minuter lång. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar. På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerade instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och måste ha tagit ett licensprov för att undervisa. De deltar också i kontinuerlig fortbildning.

Under kurstillfället får alla elever tillgång till Funkykidz Hitz som finns på vår hemsida. Där kommer all musik finnas som vi dansar till under kursen. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna!

Efter sista kurstillfället avslutar vi med en dansuppvisning. På vårterminen är det en sprakande show för de äldre barnen fyllda 4-8 år. Ibland hålls denna avslutning i hyrd lokal/teater och då tillkommer en biljettavgift per besökare. Avgiften kan variera från 120-200 kr (gratis för eleven). För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället. På hösten har vi en enklare avslutning i danssalen.

Funkykidz

Barndans hos Funkykidz!

Barndans när det är som roligast!

Dans för barn är vår passion. Välkommen till Sveriges största dansskola med danskurser för barn. Funkykidz dansskola för barn finns på 100 orter och varje vecka dansar över 10 000 barn i våra populära danskurser. Funkykidz är barndans i glädjens...


Läs mer och visa alla kurser med Funkykidz

Kontaktuppgifter till Funkykidz

Funkykidz

Västergatan 27
434 30 Kungsbacka

 Visa telefonnummer
www.funkykidz.se