Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Akvarellkurs - Himmel och hav - distans

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Marie Persson
Jag tycker att Fru Janssons online-kurser har varit superbra. Passar mig perfekt då jag har svårt att ha en fast tid för kurs varje vecka. Med onlinekurserna har jag kunnat ”gå kursen” precis när det passar mig. Och jag har kunnat stoppa och backa hur mycket som helst. Oerhört bra och gör att man lär sig än mer. Beatrice Jansson är mycket peda...
Visa hela
Ingmarie Jaksch
Det var lätt att hänga med på vad man skulle göra. Roligt att upptäcka att mitt resultat liknade det Fru Jansson målade. Den kursen var en dörröppnare till helt ny hobby.
Maria Persson
Det var så kul o lärorikt, att kunna se o måla i sin din egen takt var bra. Stoppade o spolade tillbaka ibland så att man inte missade ngt. Rekommenderar verkligen denna kurs, den är perfekt om man är nybörjare🙏#allakanlärasigmåla
Katharina Lind
Jag målade björkstammar en hel helg on-line. Fru Janssons steg för steg kurs är mycket pedagogiskt, och kurserna så inspirerande. Kan varmt rekommendera Janssons kurser.
Carina Svensson
Med FruJanssons pedagogiska steg-för-steg - instruktioner lyckades jag till min glädje skapa en målning som jag faktiskt kände mig riktigt nöjd med! Tack!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.