Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Frida Spikdotter Nilsson

Snittbetyg: 5

Baseras på 14 recensioner.

Minna H
Var på workshopen hösten 2019. Älskade att vi jobbade utan datorer och mobiler och tyckte om blandningen av övningar och prat. Jag gick med mig både idéer och inspiration att jobba vidare i mitt skrivande och en massa verktyg och tips. Jättetack för en härlig dag!
Lena
Frida har en förmåga att skapa en härlig, lättsamt och inbjudande miljö. I hennes närvaro kan pennan inte annat än flöda. Dessutom inget flum. Energin hos deltagarna - det var så jäkla KUL!
Sonja A
Du känns trygg och vet vad du gör. Du fick mig att känna mig avslappnad, var och en fick göra på sitt vis och det var skönt. Bra upplägg och lagom balans mellan prat och skriv. Och den sköna musiken! Och jag gillar att vi skrev analogt. Jag gillar pennor!
Sara Pontander
Genom denna kurs fick jag inte bara övning i att skriva utan på ett djupare plan kontakt med min kreativitet. Mycket bra övningar som ger både eftertanke och kreativa ideer. Jag önskar att alla tog möjligheten att göra denna kurs. Bra också att du har tillgång till kursen ett helt år och kan göra modulerna när du vill.
Karin Fundell
“Ett kreativt år” är som att ha en liten klok och rolig person (Frida) i fickan som tittar upp varje vecka och drar det allra bästa ur mig. Övningarna är roliga och ögonöppnande. Inte övermäktiga och särskilt tidskrävande. Jag har definitivt fått mer lust och mod att skriva och göra min grej! Rekommenderas starkt.
Lisbet
Tack vare Frida Spikdotter Nilssons kurs tycker jag nu att det är riktigt roligt att skriva. Tidigare var bara tanken på att göra det där blogginlägget eller texten något som ”måste bli gjort” och något som jag i det längsta drog mig för att göra. För vad skulle jag ens skriva om? Nu är det tvärtom. Jag hittar uppslag och inspiration där jag min...
Visa hela
Marika Jonsson
Frida Spikdotters kurs ger energi att komma igång att skriva! Kursen är personlig, rolig och framförallt utvecklas mitt skrivande!
Jenny Claesson
Jag är superimponerad av hur enkelt det är uppbyggt men hur mycket det ger! Att det gömmer sig berättelser i svaren på enkla frågor är snudd på magiskt.
Ulrika Skogland
Frida har hjälpt mig att vara mer kreativ och även att våga stå för min story. Att känna mig stolt över hur jag skriver om mitt företag och om mig. Fantastiskt nöjd!
Monika Rodgers
Fantastisk kurs som hjälpte mig att hitta till kärnan i mitt budskap. Roliga och tänkvärda övningar som ledde till insikter om vad jag står för och hur jag kan förmedla det i mina texter. Rekommenderas varmt!
Karolina
Vill du aktivt vill bli bättre på att skriva utifrån kreativitet, inre känsla? Du som älskar att skriva, men ibland känner dig som en robot som hakat upp sig på samma ord. Eller om du hämmas av prestationsångest inför varje korrekturrunda. Till dig som bara vill drömma dig bort i berättelsen, vars bränsle är kreativitet. Den här kursen har varit...
Visa hela
Thorunn Widö
Jag har använt storyplanen för att få inspiration om vad jag ska skriva på LinkedIn och det har givit bättre resultat än jag vågat hoppas på. Från att ha varit dödsskraj för att skriva inlägg har jag nu alltid något relevant att skriva känns det som. Storyplanen tar udden av nervositeten och får en att inse att man faktiskt har något att bidra m...
Visa hela
Thorunn Widö
När jag tagit mig tid att göra en övning känner jag mig alltid glad och upprymd, vill gärna dela med hela världen vad jag skrivit! Det är ett bra sätt att vrida och vända på perspektiven, ta ett steg tillbaka, skala bort och lägga till så texter blir mer jag. Jag har använt kursen för att bli mer kreativ i mitt skrivande i mitt företag (soci...
Visa hela
Cecilia Jonsson
Sorytelling- kursen med Frida gav mig nya insikter, idéer och inspiration! Hon leder gruppen med övningar som jag direkt kan tillämpa i vardagen som småföretagare - så blev mycket skratt förstås! Väl värt investeringen!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.