Visa kurser.se som: Mobil

Kreativitet och skrivande - onlinekurs för en färgstarkare vardag

Frida Spikdotter Nilsson
Kursinformation
Distans
Tillgång i 1 år från inköpsdatum, cirka 50 h

Kursen sker online – startdatum pågående
4 900 SEK inkl. moms
Medveten kreativitet

Kursbeskrivning

Bli medveten om din egen kreativa förmåga

I mitt onlineprogram jobbar du självständigt med olika aspekter av din egen kreativitet. Processen är tydlig och sker steg för steg i 12 sektioner. Jag - Frida Spikdotter Nilsson - guidar dig med hjälp av skrivövningar, reflektioner och små korta videos som kickar igång din inspiration!

Hur går det till? 

Programmet är uppdelat i 12 sektioner som du utför i följd. Varje nytt steg öppnas upp när det föregående slutförts. 

Varje sektion innehåller en video och tre övningar. Du får bland annat reflektera över hinder och blockeringar, upptäcka metoder som vässar idéarbetet, öka ditt kreativa mod och får konkreta verktyg som hjälper dig att fortsätta hålla i din utveckling när programmet är slut. Genom hela processen använder du skrivandet för att komma inåt och framåt. 

Syftet med Medveten kreativitet är att - med hjälp av verktyg, metoder och övningar - synliggöra din egen kreativa potential i vardagen. Med kursens innehåll blir du medveten om din egen kreativa förmåga och ser nya dimensioner av dig själv som människa. 

Alla är kreativa! Vi har bara tappat bort oss längs vägen av stress och press och samhällsnormer.

Återerövra din kreativitet! Respektera din kreativitet - så kommer den att respektera dig. 

Varma hälsningar!

/ Frida Spikdotter Nilsson

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Bara ett öppet sinne och en vilja att förändra vardagen till något mer spännande. 

Företagare, medarbetare, kreatör, inspiratör, chef eller ledare. Programmet lämpar sig för dig som behöver en kick i idéarbetet och bli kreativare i vardagen – i jobbet och på fritiden.

Kursinnehåll

Medveten kreativitet består av 12 moduler med en avgränsad kreativ utmaning i varje del.

Exempel på teman: Din kreativa personlighet, Dina hinder, Skrivtekniska råd & tips och Kreativt idéarbete.

Varje modul innehåller:

  • En kort video
  • Kortare läsning om modulens tema
  • Tre fördjupade övningar - där du använder skrivandet som metod
  • Reflektionsblad
  • Kursledaren är tillgäng för frågor och tankar över mail under hela processen - nås via Spikdotter.se

Upplägg

Programmet utförs självständigt. Kursledaren är tillgänglig över mail för frågor och reflektioner. Feedback på texter eller personlig coaching ingår ej i kursupplägget - men det går givetvis att köpa till coachingtimmar om så önskas! Kontakta mig via Spikdotter.se så inleder vi en dialog. 

Kursledare

Programmet är skapat och leds av Frida Spikdotter Nilsson – författare, skrivcoach och rådgivare inom storytelling och kreativitet. Frida driver portalen Spikdotter.se och skapar innehåll för personlig utveckling genom kreativitet och skrivande.

Skrivande

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kreativitet och skrivande - onlinekurs för en färgstarkare vardag.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Sara Pontander
Genom denna kurs fick jag inte bara övning i att skriva utan på ett djupare plan kontakt med min kreativitet. Mycket bra övningar som ger både eftertanke och kreativa ideer. Jag önskar att alla tog möjligheten att göra denna kurs. Bra också att du har tillgång till kursen ett helt år och kan göra modulerna när du vill.
Karolina
Vill du aktivt vill bli bättre på att skriva utifrån kreativitet, inre känsla? Du som älskar att skriva, men ibland känner dig som en robot som hakat upp sig på samma ord. Eller om du hämmas av prestationsångest inför varje korrekturrunda. Till dig som bara vill drömma dig bort i berättelsen, vars bränsle är kreativitet. Den här kursen har varit...
Visa hela
Thorunn Widö
När jag tagit mig tid att göra en övning känner jag mig alltid glad och upprymd, vill gärna dela med hela världen vad jag skrivit! Det är ett bra sätt att vrida och vända på perspektiven, ta ett steg tillbaka, skala bort och lägga till så texter blir mer jag. Jag har använt kursen för att bli mer kreativ i mitt skrivande i mitt företag (soci...
Visa hela

Frida Spikdotter Nilsson

Välkommen till din egen kreativitet!

Jag heter Frida Spikdotter Nilsson och inspirerar dig att hitta skrivandets förlösande kraft i vardagen och livet. Jag är författare, skrivcoach och rådgivare inom storytelling och kreativitet och har haft skrivandet som yrke i halva mitt liv. Med mitt eget skrivande...


Läs mer och visa alla kurser med Frida Spikdotter Nilsson

Kontaktuppgifter till Frida Spikdotter Nilsson

Frida Spikdotter Nilsson


Tel: 0739-87 58 57

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Kreativitet och skrivande - onlinekurs för en färgstarkare vardag, fyll i följande uppgifter: