Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Frenesi Design

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 17 recensioner.

ANNA ANDERSSON
(5)
Det var en väldigt bra kurs. 3 duktiga lärare som hela tiden fanns och hjälpte till. Tiden bara försvann. Mina barn var imponerade av de fina alstren. Jag vill ha en likadan julklapp nästa år också.
Mikaela Söderberg
(5)
Superrolig kurs med en fantastisk kursledare som var både rolig, trevlig och kunnig. Jag fick med mej ett jättefint smycke hem som jag själv gjort. Rekommenderas varmt!
Gunilla Blomqvist
(4)
En spännande och innehållsrik dag! Väldigt bra med materialgenomgång som start. Tydligt och informativt. Även mycket bra att få prova olika moment och redskap/maskiner med annan metall före lunchen - det gav väldigt mycket och eftermiddagens silverarbete blev mycket lättare (och förmodligen något bättre också:) Det tog tid att få hjälp att räkn...
Visa hela
Åsa Holmberg
(5)
Bra upplägg, kursen var anpassad till tiden vi hade till förfogande, alla hann göra klart sina smycken. Jag blev glatt överraskade hur bra mitt smycke blev, trodde nog mest att kursen skulle bli en trevlig upplevelse inte att jag skulle komma hem med ett personligt vacker smycke. Den här kursen har jag redan rekommenderat till vänner.
Wiwi Pettersson
(4)
Rolig lärorik
Ann-Christin Ahl Vallgren
(4)
Bra med materiallära och praktiskt arbete. Minus för tiden som var 11-15 då det var lunchtid och ingen naturlig rast. Man vill ju inte heller ta av kurstiden till lunchen.
Felix
(5)
Kul och roligt.
Tina
(5)
På ett individuellt plan utformas kursen utefter dina kunskaper, behov och mål. Man utmanas ofta i nytänkande och får prova på så många roliga tekniker. I kursen har det också ingått studiebesök och designlära. Det har varit fantastiskt roligt att få med dessa bitar också. Mina ögon har öppnats och jag kommer för alltid se på metallförem...
Visa hela
Elektra
(4)
ccccccc
Irina.
(5)
Det var utmärkt tid som jag fick på kursen! Trevlig och välkommen atmosfär, proffsig och kreativ kursledare, teoretiska och praktiska övningar som passar för nybörjare. Pedagogisk och individuel syn till varje personen. Jag gärna varm rekommenderar kursen!
Irina.
(5)
Det var utmärkt tid som jag fick på kursen! Trevlig och välkommen atmosfär, proffig och kreativ kursledare, teoretiska och praktiska övningar som passar för nybörjare. Pedagogisk och individuel inställning syn till varje personen. Jag gärna varm rekommenderar kursen!
Irina.
(5)
Det var utmärkt tid som jag fick på kursen! Trevlig och välkommen atmosfär, proffsig och kreativ kursledare, teoretiska och praktiska övningar som passar för nybörjare. Pedagogisk och individuel inställning syn till varje personen. Jag gärna varm rekommenderar kursen!
g
(5)
Lite kallt men fantastisk kurs
Tommy Andersson
(4)
Inspirerande och kunnig lärare. Pedagogisk och konstnärlig. Man får massor av bra tips och knep. Man känner sig väl bemött och får snabb och bra hjälp när man behöver det. Varvar små teoretiska pass med mycket praktik. Ser verkligen fram emot varje kurstillfälle. Mycket bra och välutrustad lokal.
Kerstin
(4)
Jättebra kurs
Miro, STHLM
(5)
Utomordentligt bra kurs på ett mycket sympatiskt och pedagogiskt sätt. Det var både roligt och utvecklande, precis som jag hoppats. Kan varmt rekommendera kursen!
Theresé
(4)
Man hinner med mycket & lär sig lite av varje. Mycket kul och nöjd med vad man hunnit skapa. Väl värt det!
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet