Fota med systemkamera steg 1

Nordiska Fotokurser, i Stockholm
Längd
2 tillfällen
Pris
1 490 SEK
Nästa kurstillfälle
3-4 maj 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 tillfällen
Pris
1 490 SEK
Nästa kurstillfälle
3-4 maj 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Tider (se kurstillfällen för datum): 

Fredag: Teori 18:00-19:30 (Distans)

Lördag:  Praktik 9:00-12:00 

Detta är vår kompletta baskurs för alla som vill lära sig bemästra sin systemkameras fulla potential. Vi lär oss hur allt hänger ihop, vilka inställningar som passar i vilka lägen, utrustningsfrågor och hur man ska tänka när man fotograferar. Målet är att du efter kursen ska ha stenkoll på din systemkameras viktigaste funktioner.

Kursen är uppdelad på två tillfällen - Ett på distans via zoom där vi kommer att ha en längre teorigenomgång och ett praktiskt tillfälle utomhus i Stockholmstrakten. På det praktiska tillfället får vi chansen att testa på våra nyvunna kunskaper och experimentera samt skapa större förståelse för hur just din kamera fungerar.

Teori 

Det första passet äger rum på kvällen dagen innan det andra och sker på distans via zoom. Här får du en grundlig teorigenomgång på ca 1,5 timmar där du kommer lära dig allt och lite till om din systemkameras fulla potential. Hela teoriföredraget kommer du i efterhand att få skickat till dig så du kan gå igenom allt igen i egen takt.

Praktik

Dagen efter teoripasset ses vi utomhus i Stockholmstrakten (alltid på en plats som är lättillgänglig med kollektivtrafik) för att testa på det vi lärt oss ute i fält. Det praktiska passet kommer att pågå under 3 timmar och vi kommer att få möjlighet att testa på en mängd olika genrer inom fotografering samt testa på det vi lärt oss på teorin under ledning av kursledare Jonathan Stenvall. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3-4 maj 2024

  • Kurs
  • Stockholm

Kursledare

Fotograf Jonathan Stenvall

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fota med systemkamera steg 1 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Nordiska Fotokurser

Nordiska fotokurser arrangerar kurser och workshops runt om i hela Sverige. Vi är erfarna inom kursverksamhet och brinner för att ge dig den bästa fotoupplevelsen. Vi jobbar så mycket som möjligt med praktisk inlärning och bildfeedback blandat med teoretiska genomgångar,...

Läs mer och visa alla kurser med Nordiska Fotokurser

Highlights