Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Recensioner av Fotograf Marcus Johansson

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Lars-G Hansson
(5)
Marcus har en väl genomtänkt kurs och vet verkligen varför och hur. Dessutom har han uthålligheten och förmågan att knacka in det i huvudet på en 68-årig ”gubbe” som mig. (Det är jag som har grå skjorta och gröna byxor). Med andra ord ANMÄL DIG NU om du vill investera i en riktigt bra fotoupplevelse som du kommer ha nytta av för all framtid.
Lasse
(5)
Marcus är en avslappnad och mycket kunnig lärare som har förmågan att lägga ribban på rätt nivå och sen se till att vi kursdeltagare verkligen lär oss grundprinciperna. Rolig och lärorik dag!
Karl-Johan Brinck
(4)
En fantastik dag där vi fick jobba med att hitta intressanta kameravinklar och skapa foton med djup och liv. Kursen förändrar definitivt mitt sätt att se på bilder och hur jag framöver kommer att fota. Upplägget på kursen gjorde att jag själv tvingades tänka och reflektera över mina bilder samtidigt som det var gott om tid att prova nytt. Res...
Visa hela
Kursdeltagare
(5)
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.