Visa kurser.se som: Mobil

Interiör & Arkitektur workshop

Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Stockholm
1 dag
2018-19 Boka egen dag privat
8 500 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Lär dig fotografera Interiörer & Exteriörer korrekt och mer kreativt med mig Marcus Johansson (professionell fotograf)

Elite Solna

Introduktion
Sedan 2001 har jag utvecklat de flesta stora mäklarföretag i Sverige i hur man fotograferar bostäder för att göra de mer berättande och intressanta för ögat genom bildkomposition. I det ledet tillkommer många fotografer som idag ägnar sig åt detta på heltid och är jätte duktiga.

Idag levererar jag bilder åt bland andra SPP-Storebrand och Wallenstam AB i kommersiella och redaktionella  syften. Genom min bildstil får jag får nästan alltid fria händer. Kunden vill i större utsträckning ha visuellt attraktiva fotografier vid sidan om några enstaka korrekta.

Vad är det som gör dig till en bättre fotograf?

- Det enkla svaret är bildkomposition. Det är också det som är en ständig utmaning eftersom interiörer och exteriörer varierar oändligt för att inte nämna varierande ljus och skuggor som bestämmer vilka möjligheter du har.
Jag har skapat en strukturerad fotograferingsmetod som guidar dig rätt med syfte att skapa välbalanserade kompositioner. Känsla och personlighet lägger vi åt sidan tills kunskapen är på plats. Du kommer också att få en lista med analytiska frågeställningar som sätter fingret på vad du gjort. På så sätt kan du fortsätta att utvecklas framöver.

Vi går igenom och utgår från de grundläggande kompositionsreglerna som är en mycket god guide. De flesta jag möter behärskar och använder inte dess fulla potential. För att kunna utveckla mer kreativa bilder behöver du förstå när du bryter balansen och kunna placera dina idéer på gränsen till vad som är möjligt.

Välkommen 

Fotograf Marcus Johansson

Ps Du finner många recensioner på hemsidan Ds

Köp ett snyggt presentkort och ge bort en fotokurs!

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se. Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Interiör & Arkitektur workshop.

Fotograf Marcus Johansson

Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till Fotograf Marcus Johansson

Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Interiör & Arkitektur workshop!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner