Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs privat på Skansen

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Stockholm
Löpande året runt
3 300 SEK

Kursbeskrivning

Fotokurs privat på Skansen

icepic fotokurser 20 år 2021

(Jag har ett tiotal samlade kursrubriker här på kurser.se och många fler på hemsidan icepic.se Allt från endagskurser till längre utbildningar och fotoresor)

"Roger från Bjästa gjorde kursen senast med mig och vi ägnade en hel dag åt att fotografera av alla möjliga olika bildmotiv som parken bjuder på. Kontentan var att komponerar om och om igen så att bilder blev visuellt intressanta. Vi Plåtade modeller i 30-tals kläder med accessoarer. Vi fotograferade byggnader och affärer, Hantverk och gamla gårdar med arkitektur och djur. Vi lunchade på en rastplats och surrade foto med tänk och resonemang. Sen avslutade vi dagen med bildanalys och konstruktiv feedback genom hans medhavda Laptop. Vi fick en fantastisk härlig dag med mycket kunskap i fotografering. Tack för den här gången Roger //Marcus"

Tack själv, nu har jag landat hemma. Jag har lärt mig massor.” Vi ses /Roger


Det finns ett meningsfullt tänk bakom den här kursen och platsen. Skansens utbud kan jämföras med mycket av det vi tycker om att fotograferar och dokumentera i vardagslivet och på semestern. Det blir mycket roligare om du kan komma tillbaka med mer kvalitativa bilder från det du upplever. Bra bilder är sådana som andra vill betrakta och och med intresse ta del av vad du visar och berättar. Tex att fotografera byggnader mer attraktivt eller korrekt för den delen. Fånga landskapet så om du upplevde och kände det på plats. Göra bilder av nära och kära som mer levande och personliga. Lära dig tänka och fotografera mer metodiskt och förstå vad som krävs när det gäller förberedelser och vad som verkligen gör skillnad från att bara lyfta kameran/mobilen och knäppa av en bild i hopp om att det skall bli bra och att andra betraktare skall förstå. 

Workshopen bokas med ett överenskommet datum som kan vara när som helst under året då Skansen är öppet 365 dagar. Vill ni göra kursen med vänner eller familj så går det utmärkt.

Kursen kunskapsnivå anpassas till era förkunskaper!

Kursdatum: Boka valfri dag 365 dagar om året

Tider 10-15:30 (lunch ca: 12-13)

Kursavgift 3300 kr. Ta med dig ett barn på köpet upp till 19 år.

Mat och dryck som vi förtär på serveringar tillkommer samt inträde och resa Skansen T/r.

Välkommen en spännande värld av foto och bild!

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Mer information hittar ni på hemsidan här: icepic.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare - Entusiaster - Yrkesfotografer

Kostnader

Inträde Skansen. Lunch på någon tillgänglig servering och eventuell resa till o från parken.

Kursledare

Sedan 1997 har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs privat på Skansen.

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fotokurs privat på Skansen!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotokurs privat på Skansen, fyll i följande uppgifter: