Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs privat på Skansen

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Stockholm
Vår - Sommar 2021
3 300 SEK

Kursbeskrivning

Fotokurs privat på Skansen


Det finns ett meningsfullt tänk bakom den här kursen och platsen. Skansens utbud kan jämföras med mycket av det vi tycker om att fotograferar och dokumentera i vardagslivet och på semestern. Det blir mycket roligare om du kan komma tillbaka med mer kvalitativa bilder från det du upplever. Bra bilder är sådana som andra vill betrakta och och med intresse ta del av vad du visar och berättar. Tex att fotografera byggnader mer attraktivt eller korrekt för den delen. Fånga landskapet så om du upplevde och kände det på plats. Göra bilder av nära och kära som mer levande och personliga. Lära dig tänka och fotografera mer metodiskt och förstå vad som krävs när det gäller förberedelser och vad som verkligen gör skillnad från att bara lyfta kameran/mobilen och knäppa av en bild i hopp om att det skall bli bra och att andra betraktare skall förstå. //Marcus - icepic fotokurser 20 år 2021.

Workshopen bokas med ett överenskommet datum som kan vara när som helst under året då Skansen är öppet 365 dagar. Vill ni göra kursen med vänner eller familj så går det utmärkt.

För att göra kursen rolig och givande även för alla oavsett förkunskaper har jag delat upp den i 3 nivåer: Enkel – Medel – Entusiast. Vilket gör att om ni är ett sällskap kan jag även tilldela er individuell kunskapsnivå.

Som nivå Enkel Fotografer vi allt som skansen bjuder. Med nyfikna ögon visar och förklarar jag inför varje motiv om vad som är bra att tänka på samt hur man kan vinkla kameran eller mobilen för att få motivet att framträda bättre på den färdiga bilden.

Som nivå Medel Får du ett fotograferingsflöde med bildrubriker som underlag och hjälp för att skapa attraktiva och berättande bilder med krav på att du göra ditt bästa för att lyfta fram motiven med fördelaktig bildkomposition. Jag hjälper naturligtvis till och pekar på vad som gör skillnad och varför så du får ett gott utbyte och lär dig se och använda ny kunskap. Tillval: Separat redovisning med bildanalys och feedback rekommenderas. Sluter cirkeln av det vi åstadkommit.

Som nivå Entusiast Utgår vi från dina förkunskaper och sätter gemensamt upp fotoövningar utformade till att förankra kunskaper du vill förbättra. Tex Bildseende – Kamerateknik – Bildkomposition – eller kanske skapa ett bredare eller mer nyanserat bildberättande. Här ingår även redovisning med diskussion, bildanalys och professionell feedback av dina bilder en kväll 10-14 dagar efter workshopen i form av sammankomst i Stockholm eller digitalt över nätet med muntlig telefonkontakt.

Kursdatum 2020-21 Boka valfri dag 365 dagar om året

Tider 9:30-15:30 (lunch 12-13)

  • Kursavgift: Nivå Enkel 3300 kr. Ta med barn (12-18 år) inkluderat i priset.
  • Kursavgift: Nivå Medel 4500 kr. Ta med barn (12-18 år) inkluderat i priset. Lägg till tillval Redovisning med bildanalys 1000 kr.
  • Kursavgift: Nivå Entusiast 5500 kr. Inkluderar bildanalys och feedback.

Välkommen en spännande värld av foto och bild!

Fotograf Marcus Johansson

Mer information hittar ni på hemsidan här: icepic.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare - Entusiaster - Yrkesfotografer

Kostnader

Inträde Skansen. Lunch på någon tillgänglig servering och eventuell resa till o från parken.

Kursledare

De senaste 24 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs privat på Skansen.

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fotokurs privat på Skansen!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotokurs privat på Skansen, fyll i följande uppgifter: