Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs privat med professionell fotograf

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Stockholm
En eller flera dagar
Boka datum enligt Ök.
7 950 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Grundläggande fotografering med professionell fotograf i 3 steg

Den här kursen är för dig som vill börja helt från början utan förkunskaper.

3 sammankomster privat i Stockholm: 1. Grundkurs intensiv 2. Bildkomposition 3. Bildbehandling i Adobe Camera Raw som ingår i Photoshop eller Lightroom.

Porträtt Kursdeltagare 

Medveten kontroll och kunskap föder kreativitet som gör fotografering magiskt roligt”//Marcus

Kursavgift 7950 kr. Inkluderar skrivna relaterade fotoövningar mellan varje sammankomst. Kursintyg. Lunch på restaurang x 3. Övrig dryck och fika för morgon och eftermiddag som förtärs på serveringar ingår ej.

Utrustning för kursen är Digital Kamera SLR vilken som helst. Laptop med Camera Raw som ingår i Photoshop eller Lightroom.

Kurstid 10-16 Bokas enligt överenskommelse med ett datum i taget.

Innehåll:

Dag 1. Lär dig exponera manuellt med Exponeringstid – Bländare – ISO samt hur du tänker och använder funktionerna för alla motivgrupper och ljusförhållanden. Metodiskt och pedagogiskt fotograferingsflöde gör att du inte förväxlar eller glömmer.

Dag 2. Genomgång av grundläggande kompositionsregler med hur du tänker och använder dessa till att lyfta fram bildmotiv till att bli mer förståeligt och visuellt intressant. Fotoövningar med metodiskt fotograferingsflöde hjälper dig applicera kunskaperna mot olika motiv.

Dag 3. Metodisk arbetsflöde av nödvändiga verktyg som återkopplar till dina inställningar vid fotograferingen. Du får lära dig hur man gör ett färdigt fotografi för webben och för print. Hur du gör lokala förbättringar i färg och svartvitt samt tar hjälp av mallar.

Fotokurs 4-stegs utveckling. För dig med ambition!

Fyra sammankomster med temalagda eller skräddarsydd inriktning privat i Stockholm enligt överenskommet datum. Relaterade fotoövningar att genomföra på hemmaplan efter varje kursdag. Läs mer på hemsidan icepic.se 

Upplägget gör att du aldrig behöver missa en sammankomst och du får gott om tid att genomföra de relaterade övningar på hemmaplan. En genomsnittlig takt för kursens helhet är ca: 2 månader. 

Kursavgift 16400 kr.

Fotokurs intensiv 100 timmar

Med utgångspunkt från dina nuvarande förutsättningar bygger vi en bred fotografisk plattform. Tillsammans tar vi ut riktlinjer för vad du önskar åstadkomma och genomföra kunskapsmässigt i bredd eller nyanserat mot ett personligt bildspråk.

100 aktiva fotokurstimmar med privat handledning fördelat på en 12 månaders period tar ditt fotograferande till nya höjder!
Läs mer och se över kunskapsutbudet på kurssidan här. icepic.se

Kursavgift 44750 kr.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjarkurser - Entusiaster - Yrkesfotografer 

Kursintyg

Obligatoriskt kursintyg - diplom 

Kostnader

Kursledare

De senaste 25 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs privat med professionell fotograf.

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fotokurs privat med professionell fotograf!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotokurs privat med professionell fotograf, fyll i följande uppgifter: