Visa kurser.se som: Mobil

Fotokurs Interiör & Arkitektur

icepic - Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Stockholm
1 dag
Boka egen dag
7 250 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Lär dig fotografera Interiörer & Exteriörer korrekt och mer kreativt med mig Marcus Johansson (professionell fotograf)


Målet med egentligen alla min foto-workshops är att göra dig till bättre fotograf med hög bildkvalitet eller ett rikare och mer nyanserat bildspråk om du redan är proffs.

Till er hjälp använder vi ett metodiskt fotograferingsflöde i syfte att guida er rätt med kamerateknik och bildkomposition som minimerar risken för misstag. Strukturen är av stor vikt då vi analyserar bildresultaten men även för din fortsatta utvecklingskurva.

Vi går igenom grundläggande kompositionsregler. De utgör basen för varje enskild bildkomposition. Syftet är att kunna skapa korrekt balanserade bilder som ibland övergår till mer kreativa för att på så sätt lyfta eller belysa särskilt utmärkande motiv som helhet eller som renodlade detaljer.

Vad är det som gör dig till en bättre fotograf?

- Det enkla svaret är bildkomposition. Det är också det som är en ständig utmaning eftersom interiörer och exteriörer varierar oändligt för att inte nämna varierande ljus och skuggor som bestämmer vilka möjligheter du har.
Jag har skapat en strukturerad fotograferingsmetod som guidar dig rätt med syfte att skapa välbalanserade kompositioner. Känsla och personlighet lägger vi åt sidan tills kunskapen är på plats. Du kommer också att få en lista med analytiska frågeställningar som sätter fingret på vad du gjort. På så sätt kan du fortsätta att utvecklas framöver.

Vi går igenom och utgår från de grundläggande kompositionsreglerna som är en mycket god guide. De flesta jag möter behärskar och använder inte dess fulla potential. För att kunna utveckla mer kreativa bilder behöver du förstå när du bryter balansen och kunna placera dina idéer på gränsen till vad som är möjligt.

Välkommen 

Fotograf Marcus Johansson

Ps Du finner många recensioner på hemsidan Ds

Köp ett snyggt presentkort och ge bort en fotokurs!

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se. Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare

De senaste 24 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotokurs Interiör & Arkitektur .

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med icepic - Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till icepic - Fotograf Marcus Johansson

icepic - Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fotokurs Interiör & Arkitektur !

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fotokurs Interiör & Arkitektur , fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser