Visa kurser.se som: Mobil

Foto Grundkurs intensiv

Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Linköping, Stockholm
1 dag
1 490 SEK

Kursbeskrivning

 Grundkurs intensiv (endagskurs)

Lär dig exponera manuellt, förstå och använda kamerans fulla potential en gång för alla. Roliga genomtänkta och pedagogiska fotokurser sedan 2001 med mig Marcus Johansson (professionell fotograf)

Grundkurs intensiv

Lär dig fotografera från grunden på riktigt och använda kamerans fulla potential. Inget hokus pokus eller trams om vilken kameramodell. I en liten grupp gör vi pedagogiskt strukturerade fotoövningar teoretiskt och praktiskt som förankrar ett fotograferingsflöde som ger dig högsta möjliga bildkvalitet vid varje exponering! Välkommen.

Aktuella datum eventuella ändringar samt ett stort brett sortiment med utvecklingskurser samt fotoresor finner du på hemsidan under fotokurser på icepic.se

Boka en egen dag privat pris 4800 kr. för upp till 3 deltagare! (Kursen kan utföras på plats hos er mot resetillägg) Every private course is available in English.

Köp ett snyggt presentkort och ge bort en fotokurs!

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Mina fotokurser handlar kort och gott om att utveckla deltagarna till bättre fotografer. Till skillnad från många andra stora fotografiska namn bryr jag mig inte ett dugg om vad jag själv åstadkommit för att imponera på er. När jag själv går på föreläsningar och workshops vill jag komma åt kunskapen som tillåter mig att inspireras men framförallt lära mig vad som gör skillnad och hur jag kan applicera detta för att förädla mitt bildspråk och uttryck till gagn för berättelsen och slutligen betraktaren.

Målet med kursen

Efter dagens slut kan du att hantera en digital systemkamera och ha full kontroll på hur ovanstående kamerafunktioner fungerar och varför!

Du vet hur man läser och analyserar en bild samt hur du använder informationen så att du kan utveckla dig själv som fotograf i den takt som du önskar!

Kostnader

Pris 1490 kr. Kurserna kan även utföras på plats hos er mot tillägg.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Foto Grundkurs intensiv.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Lasse
(5)
Marcus är en avslappnad och mycket kunnig lärare som har förmågan att lägga ribban på rätt nivå och sen se till att vi kursdeltagare verkligen lär oss grundprinciperna. Rolig och lärorik dag!

Fotograf Marcus Johansson

Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till Fotograf Marcus Johansson

Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se Gå till kursens hemsida

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser