Visa kurser.se som: Mobil

Foto Grundkurs intensiv

Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Linköping, Stockholm
1 dag
1 490 SEK
Kommande starter
Stockholm
2019-11-23 09:30  
1 490 SEK
2019-12-07 09:30  
1 490 SEK
Linköping
2019-12-27 10:16  
1 490 SEK

Kursbeskrivning

 Grundkurs intensiv (endagskurs)

Lär dig exponera manuellt, förstå och använda kamerans fulla potential en gång för alla. Roliga genomtänkta och pedagogiska fotokurser sedan 2001 med mig Marcus Johansson (professionell fotograf)

Grundkurs intensiv

Introduktion

Lär dig kamerans fulla potential strukturerat och pedagogiskt över dagen!

Lär dig kameran och grunderna en gång för alla i liten grupp pedagogiskt och strukturerat med en metod som gör att du alltid får högsta bildkvalitet var gång du exponerar!
Många kommer till den här kursen med rynkor i pannan över att de gått liknande kurser men ändå inte förstått. De lämnar dagen med ett rejält handslag och brett leende på läpparna. Välkommen! //Fotograf Marcus Johansson Fotokurser sedan 2001

Aktuella datum eventuella ändringar samt ett stort brett sortiment med utvecklingskurser samt fotoresor finner du på hemsidan under fotokurse på icepic.se

Boka en egen dag privat pris 4800 kr. för upp till 3 deltagare! (Kursen kan utföras på plats hos er mot resetillägg) Every private course is available in English.

Köp ett snyggt presentkort och ge bort en fotokurs!

Läs om övriga fotokurser samt aktuell information på hemsidan icepic.se. 

Målgrupp

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Mina fotokurser handlar kort och gott om att utveckla deltagarna till bättre fotografer. Till skillnad från många andra stora fotografiska namn bryr jag mig inte ett dugg om vad jag själv åstadkommit för att imponera på er. När jag själv går på föreläsningar och workshops vill jag komma åt kunskapen som tillåter mig att inspireras men framförallt lära mig vad som gör skillnad och hur jag kan applicera detta för att förädla mitt bildspråk och uttryck till gagn för berättelsen och slutligen betraktaren.

Målet med kursen

Efter dagens slut kan du att hantera en digital systemkamera och ha full kontroll på hur ovanstående kamerafunktioner fungerar och varför!

Du vet hur man läser och analyserar en bild samt hur du använder informationen så att du kan utveckla dig själv som fotograf i den takt som du önskar!

Kostnader

Pris 1490 kr. Kurserna kan även utföras på plats hos er mot tillägg.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Foto Grundkurs intensiv.

Recensioner

Lasse
(5)
Marcus är en avslappnad och mycket kunnig lärare som har förmågan att lägga ribban på rätt nivå och sen se till att vi kursdeltagare verkligen lär oss grundprinciperna. Rolig och lärorik dag!

Fotograf Marcus Johansson

Fotograf Marcus Johansson

Jag är jämt förälskad i miljöer av alla slag så länge de berör. Fotograferar mycket Arkitektur för att fånga det ögat finner spännande, fortsätter gärna med att belysa porträtt, människor och uttryck som krydda och liv där platser bjuder in...


Läs mer och visa alla kurser med Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till Fotograf Marcus Johansson

Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner