Visa kurser.se som: Mobil

Bildjakt Fotokurs distans

Fotograf Marcus Johansson
Kursinformation
Distans
Egen takt och längd
Distanskurs
395 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Utmaningen att stå inför en fotografisk uppgift är bland det roligaste som finns. Det är förmodligen också det bästa sättet för dig som vill lära dig att göra bättre bilder.

Bildjakt: Nya Bildmotiv

Genomtänkta och pedagogiska fotoövningar som stimulerar ditt fotograferande och utvecklar fotokunskap.

Bildjakt som jag valt att kalla kursen genomförs där du bor eller befinner dig. 

Med ett antal skrivna fotouppgifter i handen är du igång på nolltid när fotosuget faller på och du vill aktiverar dig med något nytt. Du väljer från de skriftliga instruktionerna vilken utmanings grad som känns rätt för stunden. Enkelt eller svårare. Uppgiften är skriven för att stimulera dit eget tänk och resonemang istället för att säga att precis så här ska du göra. Fördelen är att du skall kunna göra en övning som enkel och sedan göra om den som svårare. På så vis blir det enklare att förstå skillnader när du återkopplar och jämför dina bilder före och efter. Pedagogiskt och genomtänkt.

Köp en Bildjakt för 495 kr. Och börja fotografera! Du får fotoövningar för minst 20 aktiva timmar som lika enkelt kan bli till 40 timmar eller fler beroende på din ambition. Har du kommit så här långt och funderar så återstår bara att köpa och prova om du är fotointresserad och vill lära mer! //Marcus

Läs mer på hemsidan! Fotograf Marcus Johansson - icepic

Bildjakt: Porträttfoto i hemmet 

Vill du ägna lite corona-tid till att utveckla dina fotografiska kunskaper så har jag beskrivit mitt sätt att göra den här typen av porträtt med resonemang och fotograferingsflöde bit för bit. Pedagogiskt uppställda fotoövningar som guidar dig att se och förstå avgörande kunskaper samt att på egen hand även analysera. Du kommer definitiv att få glädjas åt många, många bonusbilder längs vägen. Bilder som kanske bara går att vaska fram tack vare ert gemensamma engagemang med att lösa fotokursens uppgifter.

Ny Bildjakt: Fotosafari Stockholm

Under drygt 10 aktiva år 2001-2013 ledde jag fotoexkursioner var och varannan helg för fotoentusiaster i Stockholm. Det här blev vida populärt och jag tog med mig konceptet till New York, London, Paris, Barcelona och Berlin som efter hand blev mera känt som (Photowalks) där jag kan titulera mig som drivande grundare till konceptet. Så här i Corona tider upplever jag liknande situation som i början av 2000 då vi var många fotoentusiaster som tröttnat på att sitta hemma och spana sociala medier på nätet när vi istället önskade komma ut och fotografera med likasinnade. Sagt och gjort skapade jag trådar för ordnade fotosafaris som ibland toppades av 30-40 deltagare. Nu har jag samlat all information och kunskap från den epoken och skapat snitslade fotobanor som du följer med din kamera, karta och GPs. Det här är oändligt spännande, roligt och lärorik aktivitet för den gillar att fotografera och samtidigt ett fantastiskt sätt att lära känna sin huvudstad. Fotorundan utgår från stadsmotiv som kan bli till bra bilder med utmaningar och tips kring tänk och genomförande! Förbeställ den första Bildjakten redan nu och ge dig ut på fotoäventyr i en av världens vackraste huvudstäder. Du kan ägna några timmar eller en heldag beroende på ork eller ambition. Och självklart göra om rundan gång på gång med varierande startpunkter under olika ljusförhållanden, tidpunkter, väder och årstider. Pris 495 kr.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare

De senaste 24 åren har jag livnärt mig som fotograf med väldigt stor bredd inom många motivkategorier. Titta gärna i Galleriet eller under Uppdragsfotografering på min hemsida icepic.se så får ni en god inblick i spannet. Jag har även undervisat och föreläst regelbundet sedan 2001 för näringslivet och senare för privata sektorn. Bland annat på Folkuniversitetet där jag undervisat i 10 år och skapat kioskvältare genom att skriva nya fotokurser för deras räkning. Sedan 2008 har jag regelbundet bedrivit foto-workshops runt om i världens metropoler. T ex. Paris, New York, Barcelona, Hong Kong, Berlin med flera.

Selfie med dotter

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bildjakt Fotokurs distans.

Fotograf Marcus Johansson

Fotograf Marcus Johansson

Fotografering blir bara roligare och roligare!Jag är en hängiven fotograf som älskar att sätta tänderna i nya utmaningar och använda eller förädla äldre kunskaper.Mina motivområden är väldigt breda. Allt ifrån studio till gatan, Människor, Reklam, Idéer, Arkitektur m.m.Ni finner det...


Läs mer och visa alla kurser med Fotograf Marcus Johansson

Kontaktuppgifter till Fotograf Marcus Johansson

Fotograf Marcus Johansson

Ringv. 42
118 67 Stockholm

Tel: +46708 777 895
Mobil 0708 777 895
www.icepic.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Bildjakt Fotokurs distans, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bildjakt Fotokurs distans!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser