Visa kurser.se som: Mobil

Grafisk design & Reklam- lång

Forsbergs Skola
Kursinformation
Stockholm
25 tillfällen
17 500 SEK

Kursbeskrivning

Grafisk Design & Reklam- lång

Forsbergs Skolas långa kvällskurs i grafisk design/reklam vänder sig till dig som vill arbeta med grafisk design och reklam i framtiden. Här får du möjlighet att arbeta fram en portfolio med exempel på olika design- och reklamuppgifter, även arbetsprover för att söka in till heltidsutbildningen. Det är en gedigen utbildning för dig som vill utveckla din kreativa begåvning med verktyg för att gå vidare inom yrket.

Diplom efter avslutad kvällskurs är mycket meriterande för ansökan till dagskolan. Lärarna är alla yrkesverksamma och undervisar också på heltidsutbildningarna.

Vi träffas 1 kväll i veckan, torsdagar mellan 18.00–20.30, under två terminer. Grundläggande datorvana krävs. Vid kursstart delas hela kursschemat ut samt ett kompendium med information, exempel och de uppgifter som kursen innehåller. Tonvikten läggs på idéarbete och det kreativa skapandet men på en mer avancerad nivå än Basic. Här får du arbeta med större designprogram och mer komplexa trycksaker samt kommunikation i olika medier. Du skapar unika arbetsprover som kan ta dig vidare till en heltids- utbildning eller ge nya uppdrag i din verksamhet.

Visst arbetsmaterial under lektionstid står skolan för. Förutom angiven studietid får du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka. Kursen avslutas på våren med en utställning på skolan.

Grafisk design & reklam: Kreativt tänkande, idéarbete och kreativt processarbete. Typografi, logotype, layouttillämpningar, reklamkampanjer och kommunikationslösningar. Design av trycksaker som t.ex. bok och affisch. Förpackningsdesign, konceptdesign, designprogram och logotyper. Branding, Identitet. Digital kommunikation.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För att bli antagen till utbildningen krävs att du lämnar in tre st valfria arbetsprover som visar prov på din skapande begåvning inom grafisk design, illustration, foto el dylikt. Antalet platser på kursen är begränsat.

Kursintyg

Alla elever erhåller diplom efter godkänd närvaro och arbetsinsats.

Kostnader

Studieavgiften för kursen är 14.000 kronor per termin. Moms tillkommer med 3.500 kronor per termin. I avgiften ingår visst material som används under lektionstid. Kursen är inte studiemedelsberättigad.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Grafisk design & Reklam- lång.

Forsbergs Skola

Forsbergs Skola

Vår filosofi

Forsbergs Skolas målsättning är att utbilda de mest eftertraktade och nyskapande kreatörerna inom reklam, copywriting, spel  och grafisk design. Fokus ligger på ”Learning by doing”, en pedagogik som går ut på att elever inte bara ska kunna skapa utifrån de...


Läs mer och visa alla kurser med Forsbergs Skola
Recensioner
Bli den första att recensera Grafisk design & Reklam- lång!

Liknande kurser