Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Grafisk Design & Reklam 1+2

Forsbergs Skola
Kursinformation
Distans
13 tillfällen
20 250 SEK

Kursbeskrivning

Grafisk Design & Reklam 1+2

Forsbergs Distanskurs 1 + 2 i grafisk design/reklam är en utbildning på distans som vänder sig till dig som vill utveckla din talang och skapa arbetsprover. Kursen är meriterande för att söka vidare till heltidsutbildningen, eller ge en djupare kunskap och inspiration för dig som redan är yrkesverksam.

Distanskursen startade hösten 1991, sedan dess har cirka 1500 elever diplomerats med mycket gott resultat. En del har fortsatt sin utbildning på vår heltidsutbildning, eller motsvarande utbildningar. Andra har avancerat inom sitt yrke. Det är en kombinationskurs för dig som tänkt att studera både distanskursen och master distanskursen.

Kursen omfattar totalt 13 kursbrev. Breven innehåller information, exempel, tips och råd som kan inspirera samt uppgifter som ska lösas. Varje uppgift har olika svårighetsgrad. Du kan välja vilken av uppgifterna som passar dig bäst och du väljer själv svårighetsgrad i de olika breven. Elevernas lösningar från tidigare uppgifter redovisas.

Beräknad arbetstid är cirka 2–5 timmar per vecka. Breven ska lösas inom cirka 2 veckor. Breven skickas via mail. Ingen traditionell betygssättning utan din lärare bedömer och returnerar dina lösningar tillsammans med personliga kommentarer.

Innehåll:

Grafisk design, typografi, type talk, reklamkampanj, koncept, förpackningsdesign, skivomslag, bokomslag, logotyper, designprogram, förpackningsdesign, branding, reklamkampanj, produktlansering, typsnittsdesign och digital design.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursintyg

Alla elever erhåller diplom efter godkänd arbetsinsats.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Grafisk Design & Reklam 1+2.

Forsbergs Skola

Forsbergs Skola

Vår filosofi

Forsbergs Skolas målsättning är att utbilda de mest eftertraktade och nyskapande kreatörerna inom reklam, copywriting, spel  och grafisk design. Fokus ligger på ”Learning by doing”, en pedagogik som går ut på att elever inte bara ska kunna skapa utifrån de...


Läs mer och visa alla kurser med Forsbergs Skola
Recensioner
Bli den första att recensera Grafisk Design & Reklam 1+2!

Liknande kurser