Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Game Writing

Forsbergs Skola
Kursinformation
Stockholm
12 tillfällen
18 750 SEK

Kursbeskrivning

Game Writing

Game Writing kräver olika tankesätt och olika färdigheter än att skriva i andra medier. Kursen riktar sig till både personer som vill ta det första steget in i den växande professionella världen för att skriva för spel och för någon som redan arbetar med kreativt skrivande inom relaterade områden som storytelling, copywriting eller manusförfattande.

Lektionerna är en balans mellan teori och praktiska övningar. Under kursen kommer du att lära dig att skriva inom olika genrer och typer av spel. Kursen avslutas med ett projekt där du kommer att producera ditt eget textbaserade spel!

Alla våra lärare är yrkesverksamma i spelbranschen och inkluderar också lärare från vår heltidsutbildning. Diplom efter avslutad kvällskurs är meriterande för ditt CV och även för ansökan till dagskolan i spel och copywriting.

Kursen är på engelska men nästan alla våra lärare kan tala svenska om det behövs.

Vi träffas en kväll i veckan kl. 18.00–20.30, totalt 12 tisdagar.

Innehåll:

Grunderna i game writing, spelteori, karaktärsutveckling, berättande former, skrivmetoder, dialog, Cutscenes, visuell berättelse, spel, världsbyggande, textbaserade spel, Twine.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursintyg

Alla elever erhåller diplom efter godkänd närvaro och arbetsinsats.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Game Writing.

Forsbergs Skola

Forsbergs Skola

Vår filosofi

Forsbergs Skolas målsättning är att utbilda de mest eftertraktade och nyskapande kreatörerna inom reklam, copywriting, spel  och grafisk design. Fokus ligger på ”Learning by doing”, en pedagogik som går ut på att elever inte bara ska kunna skapa utifrån de...


Läs mer och visa alla kurser med Forsbergs Skola
Recensioner
Bli den första att recensera Game Writing!

Liknande kurser