Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Copywriting kvällskurs

Forsbergs Skola
Kursinformation
Stockholm
12 tillfällen
18 750 SEK

Kursbeskrivning

Copywriting kvällskurs

Hur skriver man för att övertyga? Hur blir man copywriter?

Kvällskursen Copywriting är för dig som kanske står i begrepp att välja yrkesbana inom marknadsföring, reklam och kommunikation. Här får du under handledning av yrkesverksamma skribenter pröva olika former av marknadsanpassat och kreativt skrivande. Kursen syftar till att ge insikt och grundläggande kunskap i konsten att skapa kommunikation som når rätt målgrupp och som får avsedd effekt.

Vi träffas en kväll i veckan, 12 torsdagar mellan 18.00–20.30, en termin. Tonvikten ligger på idéarbete och det kreativa skapandet. Det går bra att arbeta med den utrustning du har tillgång till, antingen digitalt eller med traditionella metoder. Förutom angiven studietid får du räkna med 2-5 timmar självstudier per vecka.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursintyg

Alla elever erhåller diplom efter godkänd närvaro och arbetsinsats.

Kursledare

Lärarna är alla yrkesverksamma och undervisar på dagskolan. Jessica Johansson, copywriter och författare, är kursansvarig.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Copywriting kvällskurs.

Forsbergs Skola

Forsbergs Skola

Vår filosofi

Forsbergs Skolas målsättning är att utbilda de mest eftertraktade och nyskapande kreatörerna inom reklam, copywriting, spel  och grafisk design. Fokus ligger på ”Learning by doing”, en pedagogik som går ut på att elever inte bara ska kunna skapa utifrån de...


Läs mer och visa alla kurser med Forsbergs Skola
Recensioner
Bli den första att recensera Copywriting kvällskurs!

Liknande kurser