Skrivarkvinnor i Nässjö

Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
Kommer till hösten 2023/ vår 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
Kommer till hösten 2023/ vår 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Veronica Grönte

Skrivarkvinnor i Nässjö!

Prova på! Skrivarworkshop för dig som bor i Nässjö

Låt interaktiva bildkort locka din fantasi!
Överraskas av din kreativa förmåga!
Låt prestationskraven försvinna!

Välkommen till en lekfull och inspirerande skrivarworkshop i Nässjö! Lättsamma övningar får prestationskraven att försvinna. De interaktiva bildkorten som vi inspireras av, fungerar som en språngbräda för din fantasi. Bilderna och berättelserna blir till glädje för dig själv, dina vänner, dina barn eller dina elever om du undervisar.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kommer till hösten 2023/ vår 2024

  • Kurs
  • Nässjö

Röster från tidigare kursdeltagare

✏️ Mirjam Strömberg:
Underbart! Fantastiskt utvecklande och mysigt. Bra övningar med spännande berättelser som resultat. Jag tror att varje deltagare kände sig betydligt mer som en författare efteråt.

✏️ Kerstin Alsén:
Fin samvaro. Kände mig trygg och bekväm direkt i den fina miljö som Veronica skapat. Positivt och lärorikt med skrivövningarna och samtalen blev goda. Spännande att träffa nya kreativa kvinnor.

✏️ Elaine de Roeck:
Helt underbart! En ”feel good”-kväll med trevliga människor.

✏️ Lena Röme:
Kvällen var inspirerande, rolig och utvecklande. Härligt att träffa nya människor med gemensamma intressen att få dela erfarenheter med.

✏️ Anna-Great Strålman:
Mycket trevlig att träffa nya skrivare. Lärorikt, pedagogiskt och tydligt.

Målgrupp

Vill du börja skriva är du välkommen!
Vill du bli av med din skrivkramp är du välkommen!
Vill du låta din fantasi få en skjuts är du välkommen!

Video

Kostnader

Träffen är kostnadsfri.
En kopp te och en ostmacka ingår.

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och leder skrivarkursen utifrån min egen metod: Pennvässarmetoden Min skrivhandledning heter Pennvässaren och kom ut på Studentlitteratur 2002.

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Min skrivmetod med symboler, grafer, skrivövningar och visuell gestaltning har visat sig skapa nya insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min visuella metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför en ökad medvetenhet och nya tankemönster. 

Mitt företag heter Veronica Gröntes Författarskola AB och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivarkvinnor i Nässjö och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

METOD
Pennvässarmetoden

Vill du lära dig hur du skapar en röd tråd i din bok? Vill du fängsla dina läsare så att de engageras till sista sidan? Vill du bli av med skrivkramp om den dyker upp? Med min kunskap och visuella metodik...

Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se

Highlights