Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Skrivardagar med praktiskt arbete utomhus

Veronica Grönte – Författarskola.se
Kursinformation
Tingsryd
5 dagar
2021-06-17 17:00
2 490 - 4 362,50 SEK
 Skrivardagar med praktiskt arbete utomhus

Kursbeskrivning

Skrivardagar med praktiskt arbete utomhus

Vill du få tid till ditt eget skrivande i en avstressande och vacker miljö? Tycker du om att arbeta praktiskt utomhus tillsammans med andra? Är du kvinna? Då är du välkommen till skrivardagarna i mitt sommarparadis! Innan du anmäler dig, talas vi vid på telefon.

När?

17-21 juni 2021

Ett spännande erbjudande!

Jag inbjuder 6-8 kvinnor till skrivardagar i mitt sommarparadis. Egen skrivtid varvas med praktiskt arbete, en suverän kombination som skapar kreativ och ger energi. Självklart väljer du själv hur mycket tid du ägnar åt ditt eget skrivande och åt rekreation.

Allt detta får du

Du får 5 dagar i ljuvlig sjönära lantlig miljö, egen skrivtid som varvas med praktiskt utomhusarbete, underbar mat med fokus på det vegetariska, härlig gemenskap med kvinnor som delar ditt skrivintresse, eget rum eller sovstuga.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Video

Kostnader

3490 :-

Boka-tidigt-pris
Vid bokning senast den 17 maj- spara 1000 kr! • OBS! • Vi talas vid på telefon innan du anmäler dig.

Kursledare

Veronica Grönte, skrivarkursledare under drygt 20 år, med utbildning i TV- och videoproduktion samt lärarutbildning. Författare till skrivhandledningen Pennvässaren –Dramaturgi som verktyg för bra berättelser, Studentlitteratur 2002.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivardagar med praktiskt arbete utomhus .

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Eva Synnergren, marknadsförare, Mölnlycke
(5)
Skrivardagarna har överträffat mina förväntningar. Kan man annat än trivas i detta paradis, med Veronica guidning och omtanke och så intressanta möten? Att vi varit anonyma inför varandra har känts skönt, både för att jag inte ska inta en roll och för att bli mer öppen. Jag uppskattar att få lära mig skriva och få en härlig lyxig semester! Bra a...
Visa hela
Marita Olsson, Olofström
(5)
Jag känner mig lätt och fri i sinnet och har fått mer tro på mig själv. Jag har fått inspiration att fortsätta framåt, både i skrivandet och i livet. Anonymiteten har betytt mycket. Den har gjort att vi befunnit oss i samma utgångsläge, på alla plan. Att få känna trygghet och samhörighet med alla i gruppen har betytt så mycket. Veronica är en my...
Visa hela
Monica Malmlöf, pensionär, Åstorp
(5)
Under skrivardagarna har jag upplevt en stor frihet, fått utbildning, arbetat med kroppen, fått god mat och trevliga kurskamrater, bra boende och lagom långa arbetspass. Anonymiteten gör att man får vara den man är utan förklaringar. Veronica har planerat kursen väl och lett den strukturerat och vänligt.
Monica Malmlöf, pensionär, Åstorp

Veronica Grönte – Författarskola.se

Välkommen till Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt hos Författarskola.se 

Författarskola.se ger dig verktyg för att få bästa starten på ditt skrivprojekt. Under skrivarkurserna tar jag hjälp av mina egna symboler, grafer och min röda tråd för att förklara hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Vi analyserar...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 577 recensioner.
Läs recensioner
Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer

Liknande kurser