Visa kurser.se som: Mobil

Lär dig använda RESILIO-korten • Premiärpris

Veronica Grönte – Författarskola.se
Kursinformation
Distans
2 dagar
312,50 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Träna dig i att använda Resilio-korten

√ Utveckla dina klientsamtal med symbolkort.
√ Lär dig använda RESILIO-korten.
√ Anmäl dig till ett fantastiskt premiärpris!
Kostnad, endast 250 kr för båda dagarna.

Kursen är till för dig som arbetar med personliga samtal i ditt yrke och önskar nya verktyg. Är du dessutom intresserad av skrivande, får du idéer som kan utveckla dina karaktärer och berättelser. Varmt välkommen till denna workshop med premiärpris! Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en kollega. OBS! Om du inte kommer till kursen, och inte överlåtit platsen till kollega, behöver du betala en no-show-avgift på 500 kr.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen är till för dig som arbetar med personliga samtal i ditt yrke och önskar nya verktyg. Är du dessutom intresserad av skrivande, får du idéer som kan utveckla dina karaktärer och berättelser. 

Referens

✏️

– Jag deltog i RESILIO-kursen för att få input kring hur jag kan jobba med mina patienter i beroendebehandling. Fick många nya och bra idéer. Jag upptäckte att de avbildade situationerna kan tolkas på MÅNGA olika sätt. Det är lätt att hitta trygghet och lugn i ett kort som vid första anblick endast signalerar fara, bara jag fördjupar mig i kortet.

Spännande och mycket värdefullt att tolka min familj utifrån djurens egenskaper och att ge uttryck åt vardagskonflikter utifrån en symbolisk bild. Jag kommer att använda korten i min gruppbehandling för att ta fram exempelvis olika egenskaper, svårigheter, styrkor, och låta patienterna berätta för gruppen. Jag kommer använda korten i min terapi med personer som har olika sociala hinder, exempelvis social fobi.

Veronica är en mjuk och lyhörd ledare.
Ytte Linder, alkohol- och drogterapeut på Nämndemansgården, Malmö

✏️

– Resilio-korten är spännande eftersom man utgår ifrån det som är välfungerande i personen och söker efter den egna kraften och styrkan när situationen kan vara besvärlig. Det gillar jag. Kul att lära sig använda dessa kort som jag definitivt kommer använda i coaching och handledning av chefer.

En spännande övning att beskriva ett djurkort för att senare koppla ihop detta med ett situationskort. Att först helt neutralt beskriva djurets styrkor och positiva egenskaper för att i nästa steg applicera dessa på sig själv eller på sin karaktär är ju helt briljant! Ett lekfullt sätt att hitta sin egen styrka. Att sedan dra ett slumpmässigt situationskort, beskriva sammanhanget och hur det stressar mig OCH dessutom berätta hur djurets kvalitet = min kvalitet kan hjälpa i situationen, skapar kraft och en väg ut. Jag tänker att denna övning absolut kan användas i coaching/handledning av mina klienter.

Att skapa en karaktär var värdefullt eftersom jag genom denna och i tolkningen av korten fick syn på nya aspekter av min klient som jag kan använda i mitt fortsatta arbete med henne.

Kursen motsvarade mitt syfte mer än väl. Vi fick själva pröva korten i olika övningar och just detta att få pröva själv är otroligt värdefullt för lärandet. Jag ger kursen högsta betyg. Veronica är en superbra ledare, som alltid! Hon förmedlar ett lugn och inger både trygghet och förtroende. Strukturerat och professionellt. Stort varmt TACK Veronica!
Agneta Ritums, organisationskonsult, ledarutvecklare och coach, Sundbyberg

Datum & Tider:

Så här ser de två förmiddagarna ut

Måndag 20 september
09.30 – 12.00 Kurs med 10 minuters paus i mitten

Tisdag 21 september
09.30 – 11.45 Kurs med 10 minuters paus i mitten
11.45 – 11.50 Presentation av mina olika skrivarkurser
11.50 – 12.00 Avrundning och delning av dagens erfarenheter

Kostnader

Kostnad, endast 250 kr för båda dagarna.

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och leder skrivarkursen utifrån min egen metod: Pennvässarmetoden Min skrivhandledning heter Pennvässaren och kom ut på Studentlitteratur 2002.

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Min skrivmetod med symboler, grafer, skrivövningar och visuell gestaltning har visat sig skapa nya insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min visuella metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför en ökad medvetenhet och nya tankemönster. 

Mitt företag heter Veronica Gröntes Författarskola AB och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lär dig använda RESILIO-korten • Premiärpris.

Veronica Grönte – Författarskola.se

Välkommen till Författarskolan.se

METOD
Pennvässarmetoden

Vill du lära dig hur du skapar en röd tråd i din bok? Vill du fängsla dina läsare så att de engageras till sista sidan? Vill du bli av med skrivkramp om den dyker upp? Med min kunskap och visuella metodik...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se

Kontaktuppgifter till Veronica Grönte – Författarskola.se

Veronica Grönte – Författarskola.seRecensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lär dig använda RESILIO-korten • Premiärpris!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 640 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Lär dig använda RESILIO-korten • Premiärpris, fyll i följande uppgifter:

Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer