Visa kurser.se som: Mobil

Kreativa kvinnodagar • skrivande med praktiskt arbete utomhus

Veronica Grönte – Författarskola.se
Kursinformation
Tingsryd
5 dagar
2022-08-29 17:00
500 - 3 990 SEK inkl. moms
 Skrivardagar med praktiskt arbete utomhus

Kursbeskrivning

Skrivardagar med praktiskt arbete utomhus

Vill du få tid till ditt eget skrivande i en avstressande och vacker miljö? Tycker du om att arbeta praktiskt utomhus tillsammans med andra? Är du kvinna? Då är du välkommen till skrivardagarna i mitt sommarparadis! Innan du anmäler dig, talas vi vid på telefon.

När?

Olika datum under våren och sommaren

Ett spännande erbjudande - vi varvar skrivande med praktiskt arbete!

Jag inbjuder 6-8 kvinnor till skrivardagar i mitt sommarparadis. Egen skrivtid varvas med praktiskt arbete cirka 2 timmar under 3 dagar, en suverän kombination som skapar kreativ och ger energi. Självklart väljer du själv hur mycket tid du ägnar åt ditt eget skrivande och åt rekreation.

Allt detta får du

  1. Du får 5 skrivardagar i ljuvlig sjönära lantlig miljö.
  2. Egen skrivtid som varvas med praktiskt utomhusarbete.
  3. Författarsamtal med hela gruppen (1 timme), om du önskar.
  4. Enskilt författarsamtal med Veronica (30 min), om du önskar.
  5. Härlig gemenskap med kvinnor som delar ditt skrivintresse.
  6. Textläsning med responssamtal varje kväll.
  7. Eget rum eller sovstuga.
  8. Tillgång till cyklar och kanoter.
  9. Cateringmat med fokus på det vegetariska.
  10. Du får vara dig själv eftersom vi möts i en slags anonymitet.

Tidigare kursdeltagare berättar:

Dessa röster kommer från deltagare som gett kursen högsta betyg

– Jag känner mig helnöjd till kropp och själ. Arbetet utomhus var stimulerande. Roligt att se förändringen vid arbetets slut. Jag tyckte om anonymiteten. När man är anonym talar man om andra saker än det som är vardag och rutin. Tack för att du bjöd in till kreativt skrivande och tog hand om oss på ett så kärlkesfullt vis.
Eva Edin, socionom, Jönköping 

– Skrivardagarna har överträffat mina förväntningar. Kan man annat än trivas i detta paradis, med Veronica guidning och omtanke och så intressanta möten? Att vi varit anonyma inför varandra har känts skönt, både för att jag inte ska inta en roll och för att bli mer öppen. Jag uppskattar att få lära mig skriva och få en härlig lyxig semester! Bra att få jobba praktiskt med kroppen och göra nytta tillsammans. En fantastisk kombination av allt, innnehåll, mat, rörelse/arbete, skivande och människorna.
Eva Synnergren, marknadsförare, Mölnlycke 

Video

Kostnader

Boka-tidigt-pris
Cirka en månad före kursen är kursavgiften 500 eller 600 kr. Ordinarie pris är 1000 kr mer.

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och leder skrivarkursen utifrån min egen metod: Pennvässarmetoden Min skrivhandledning heter Pennvässaren och kom ut på Studentlitteratur 2002.

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Min skrivmetod med symboler, grafer, skrivövningar och visuell gestaltning har visat sig skapa nya insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min visuella metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför en ökad medvetenhet och nya tankemönster. 

Mitt företag heter Veronica Gröntes Författarskola AB och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kreativa kvinnodagar • skrivande med praktiskt arbete utomhus .

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Eva Synnergren, marknadsförare, Mölnlycke
Skrivardagarna har överträffat mina förväntningar. Kan man annat än trivas i detta paradis, med Veronica guidning och omtanke och så intressanta möten? Att vi varit anonyma inför varandra har känts skönt, både för att jag inte ska inta en roll och för att bli mer öppen. Jag uppskattar att få lära mig skriva och få en härlig lyxig semester! Bra a...
Visa hela
Marita Olsson, Olofström
Jag känner mig lätt och fri i sinnet och har fått mer tro på mig själv. Jag har fått inspiration att fortsätta framåt, både i skrivandet och i livet. Anonymiteten har betytt mycket. Den har gjort att vi befunnit oss i samma utgångsläge, på alla plan. Att få känna trygghet och samhörighet med alla i gruppen har betytt så mycket. Veronica är en my...
Visa hela
Monica Malmlöf, pensionär, Åstorp
Under skrivardagarna har jag upplevt en stor frihet, fått utbildning, arbetat med kroppen, fått god mat och trevliga kurskamrater, bra boende och lagom långa arbetspass. Anonymiteten gör att man får vara den man är utan förklaringar. Veronica har planerat kursen väl och lett den strukturerat och vänligt.
Monica Malmlöf, pensionär, Åstorp

Veronica Grönte – Författarskola.se

Ett unikt koncept hos Författarskolan.se

METOD
Pennvässarmetoden

Vill du lära dig hur du skapar en röd tråd i din bok? Vill du fängsla dina läsare så att de engageras till sista sidan? Vill du bli av med skrivkramp om den dyker upp? Med min kunskap och visuella metodik...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se

Kontaktuppgifter till Veronica Grönte – Författarskola.se

Veronica Grönte – Författarskola.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 670 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Kreativa kvinnodagar • skrivande med praktiskt arbete utomhus , fyll i följande uppgifter:

Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer