Visa kurser.se som: Mobil

A och O är dramaturgin • Kostnadsfri Författartimme på webben • Max 6 deltagare

Veronica Grönte – Författarskolan.se
Längd: 1 timme
Plats: Distans
Pris: 0 SEK

Info om A och O är dramaturgin • Kostnadsfri Författartimme på webben • Max 6 deltagare

Kostnadsfri författartimme via webben

Välkommen på en utvecklande författartimme - på distans

Vill du ta ditt skrivande till en ny nivå? Vill du få struktur på dina idéer och texter? Önskar du skapa karaktärer som blir trovärdiga? Har du tänkt skriva en bok? Har du frågor som berör bokutgivning?

Veronica Grönte erbjuder dig en kostnadsfri författartimme på webben, där vi samtalar om dina funderingar. Du ställer de frågor som är aktuella för dig. Vid varje författartimme kan högst 6 personer delta.

Tider: 10.30-11.30 och 18.00-19.00.

Målgrupp

För dig som är intresserad av att skriva.

Kostnader

Författartimmen är kostnadsfri. 

Kursens ledare

Jag heter Veronica Grönte och är författare till skrivhandledningen Pennvässaren (Studentlitteratur 2002).

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Mina egna modeller, symboler, grafer och övningar har visat sig skapa insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför nya insikter och tankemönster. 

Mitt företag heter Divendo - Kreativ undervisning och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om A och O är dramaturgin • Kostnadsfri Författartimme på webben • Max 6 deltagare.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Veronica Grönte – Författarskolan.se

Välkommen till Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt hos Författarskolan.se 

Författarskola.se ger dig verktyg för att få bästa starten på ditt skrivprojekt. Under skrivarkurserna tar jag hjälp av mina egna symboler, grafer och min röda tråd för att förklara hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Vi analyserar...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskolan.se