Recensioner av A och O är dramaturgin • Kostnadsfri Författartimme på café eller via Zoom

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 46 recensioner.

Inger Ahlström, Pensionär med tidigare lång erfarenhet från sjukvården, Nässjö

Jag har under 60 minuter fått kunskaper avseende mitt skrivande som jag inte tidigare haft och jag tillåts reflektera och samtala kring skrivande och även nyttan av att lyssna på andras frågor o tankar. Modellerna/recepten känns bra att använda i mitt skrivande. Veronica förmedlar ett lugn kring skrivandet som känns väldigt avväpnande och ger en...

Visa hela
Pernilla Eklund, terapeut, lärare, pastor, Aneby

Varmt tack för din generositet med ditt kunnande, Veronica! Så värdefullt att få ställa frågor i en liten grupp. Vi hann beröra flera olika områden och flera saker klarnade när Veronica berättade. Samtalet om perspektiv och osynlig/synlig berättarröst tillförde insikter.

Diana Palacio, arbetar inom sjukvården, Upplands-Bro

– Mycket inspirerande, nu känns det inte omöjligt att skriva en bok. Det finns många olika vägar att gå. För mig personligen känns skrivarkurs avgörande nödvändigt för att gå hela vägen.

Johanna Lundberg

Jag tar med mig inspiration och tips om hur jag kan jobba vidare med gestaltning. Intressant att ta dela av andras skrivprojekt.

Elena Persson

Tack för tiden du gav oss, Veronica. Att vara här på författartimmen var som att besöka kiropraktorn. Jag fick "nålar" - idéer som boostar min energi. Hjärnan sattes igång. Jag vill springa till skrivbordet och börja författa!

Göran Stille

Hade tidigare sett liknande material, men hållit det ifrån mig genom att betrakta det som teknik och metod. Nu berörde det mig därinne.

Birgitta Marcusson

Jag har hittat min skrivväg genom dramaturgin. Äntligen en spännande metod som hjälper mig att komma framåt med mitt skrivande. Uppskattar ALLA konkreta tips!

Sandra Lindberg

Fantastiskt givande timme! Den efterlängtade kickstarten och motivationshöjare.. Så strukturerat, inspirerande och givande. Veronica är grym på sitt jobb!

Ann

En härlig timme och en kickstart för att komma igång med drömmen om att skriva "mitt liv". Tar med mig tips om att jag ska skriva i 3:e person. Kommer inom snar framtid anmäla mig till Veronicas helgkurs.

Ingvar

Jag kom något förvirrad - hur gör man? Jag lämnade i förvissning om vad jag kan göra. Nu är det bara att sätta igång!

Lisa Dahlgren

Spännande! Roligt att få träffa likasinnade och få diskutera vårt gemensamma intresse, skrivandet. Jag fick flera konkreta och användbara tips hur jag kan hantera inspirationsbrist och hur man kan tänka för att inte fastna. Tusen tack!

Jeanette Ygvall
Freddy Tönnesen

Jag har fått inspiration att bara skriva utan att rätta och haka upp sig eller korrigera. Jag kommer genast att börja skriva på blädderblock!

Vibeke Hyltèn-Cavallius

Jag har fått inspiration att börja i! Intressant med den synliga röda tråden och den magiska osynliga röda tråden till min start! Jag ser hinderbanan framför mig och jag ”tar” den!

Gunilla Hellgren

Inspirerande att möta så många människor i sin hemstad som delar skrivpassionen med mig. Jag har nu fått en klarare bild av hur man berättelse ska byggas upp.

JosefineBergman

Jag fick tydliga och konkreta tips. De två olika röda trådarna, en tydlig och en dold, och hur man syr ihop berättelsen. Tack för det!

Helen Landgren

Intressant att få ta del av övriga deltagares funderingar. Dessa leder till tankar kring det egna skrivandet och genererar nya idéer kring uppslag och framförande. Det kan vara lätt att låsa fast sig vid sin idé - diskussion med andra kan få dig att undvika fallgropar som du inte var medveten om

Sanna Ekvall, Nässjö

Nu känner jag äntligen att jag kan komma vidare med romanen. Det är frustrerande när man fastnar! Att få prata skrivtekniker, handling och karaktärer med likasinnade ger massor! Tipset om vad i allt material jag kan slänga eller avvakta med, är det jag allra främst tar med mig från Författartimmen.

Anna Brimse

Jag fick inspiration och hjälp till olika strukturer i mitt skrivande under författartimmen. Jag kommer att anmäla mig till Veronica Gröntes skrivarkurs. // Anna Brimse

Ragna Forsberg

Författartimmen var inspirerande och översiktlig när det gäller hur berättelser tar form och får fart. Flera handfasta tips. Ekvation! Överväger att delta i skrivarkursen.

Ann-Marie Nyström

Pedagogiskt upplägg. Mycket kunskap på en timme. Längtar till skrivarkursen i november!

Karin Färnlöv

Väldigt bra och konkreta tips och hjälpmedel för att komma igång med sitt skrivande. Bra med visuella grafer som visar modellerna.

Alexander Bonfills

Efter författartimmen skönjer jag ljuset i tunneln, klippornas gränsland bakom båthusen och bryggan som försvinner en bit bort… Jag längtar efter mer…

Helena Karlsson
Barbri Wallin

Under författartimmen förklarade Veronica väldigt tydligt om olika ingångar i en berättelse. Hon öppnade många dörrar för mig. En mycket bra genomgång som gav så mycket!

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.