Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av A och O är dramaturgin • Kostnadsfri Författartimme på café eller via Zoom

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 43 recensioner.

Johanna Lundberg
Jag tar med mig inspiration och tips om hur jag kan jobba vidare med gestaltning. Intressant att ta dela av andras skrivprojekt.
Elena Persson
Tack för tiden du gav oss, Veronica. Att vara här på författartimmen var som att besöka kiropraktorn. Jag fick "nålar" - idéer som boostar min energi. Hjärnan sattes igång. Jag vill springa till skrivbordet och börja författa!
Göran Stille
Hade tidigare sett liknande material, men hållit det ifrån mig genom att betrakta det som teknik och metod. Nu berörde det mig därinne.
Birgitta Marcusson
Jag har hittat min skrivväg genom dramaturgin. Äntligen en spännande metod som hjälper mig att komma framåt med mitt skrivande. Uppskattar ALLA konkreta tips!
Sandra Lindberg
Fantastiskt givande timme! Den efterlängtade kickstarten och motivationshöjare.. Så strukturerat, inspirerande och givande. Veronica är grym på sitt jobb!
Ann
En härlig timme och en kickstart för att komma igång med drömmen om att skriva "mitt liv". Tar med mig tips om att jag ska skriva i 3:e person. Kommer inom snar framtid anmäla mig till Veronicas helgkurs.
Ingvar
Jag kom något förvirrad - hur gör man? Jag lämnade i förvissning om vad jag kan göra. Nu är det bara att sätta igång!
Lisa Dahlgren
Spännande! Roligt att få träffa likasinnade och få diskutera vårt gemensamma intresse, skrivandet. Jag fick flera konkreta och användbara tips hur jag kan hantera inspirationsbrist och hur man kan tänka för att inte fastna. Tusen tack!
Jeanette Ygvall
Freddy Tönnesen
Jag har fått inspiration att bara skriva utan att rätta och haka upp sig eller korrigera. Jag kommer genast att börja skriva på blädderblock!
Vibeke Hyltèn-Cavallius
Jag har fått inspiration att börja i! Intressant med den synliga röda tråden och den magiska osynliga röda tråden till min start! Jag ser hinderbanan framför mig och jag ”tar” den!
Gunilla Hellgren
Inspirerande att möta så många människor i sin hemstad som delar skrivpassionen med mig. Jag har nu fått en klarare bild av hur man berättelse ska byggas upp.
JosefineBergman
Jag fick tydliga och konkreta tips. De två olika röda trådarna, en tydlig och en dold, och hur man syr ihop berättelsen. Tack för det!
Helen Landgren
Intressant att få ta del av övriga deltagares funderingar. Dessa leder till tankar kring det egna skrivandet och genererar nya idéer kring uppslag och framförande. Det kan vara lätt att låsa fast sig vid sin idé - diskussion med andra kan få dig att undvika fallgropar som du inte var medveten om
Sanna Ekvall, Nässjö
Nu känner jag äntligen att jag kan komma vidare med romanen. Det är frustrerande när man fastnar! Att få prata skrivtekniker, handling och karaktärer med likasinnade ger massor! Tipset om vad i allt material jag kan slänga eller avvakta med, är det jag allra främst tar med mig från Författartimmen.
Anna Brimse
Jag fick inspiration och hjälp till olika strukturer i mitt skrivande under författartimmen. Jag kommer att anmäla mig till Veronica Gröntes skrivarkurs. // Anna Brimse
Ragna Forsberg
Författartimmen var inspirerande och översiktlig när det gäller hur berättelser tar form och får fart. Flera handfasta tips. Ekvation! Överväger att delta i skrivarkursen.
Ann-Marie Nyström
Pedagogiskt upplägg. Mycket kunskap på en timme. Längtar till skrivarkursen i november!
Karin Färnlöv
Väldigt bra och konkreta tips och hjälpmedel för att komma igång med sitt skrivande. Bra med visuella grafer som visar modellerna.
Alexander Bonfills
Efter författartimmen skönjer jag ljuset i tunneln, klippornas gränsland bakom båthusen och bryggan som försvinner en bit bort… Jag längtar efter mer…
Helena Karlsson
Barbri Wallin
Under författartimmen förklarade Veronica väldigt tydligt om olika ingångar i en berättelse. Hon öppnade många dörrar för mig. En mycket bra genomgång som gav så mycket!
Pia-Marie Bergius, pensionerad sjuksköterska, verksamhetschef, Stockholm
Efter kvällskursen känns det stimulerande, spännande och förhoppningsfullt. Kursen har absolut motsvarat mina förväntningar och jag ser fram emot helgens skrivarkurs. Jag har överraskats över mångfalden av variationer av berättelser och du de kan tolkas och beskrivas. Jag har fått nya insikter. Responsen på min egen text stärkte mitt ego! Stämni...
Visa hela
Svante
Det var en mycket inspirerande kväll som satte fart på min fantasi och visade intressanta metoder att komma framåt för att bygga upp en historia.
Ann-Marie
Det jag tar med mig från denna 60-minutersträff är att jag ska använda mig mig av premiss/budskap för att komma vidare i mitt självbiografiska skrivande. Jag ska rensa bort det som inte hör till detta budskap. Jag ska fokusera på det jag vill säga och föra fram till läsaren. Jag ska fokusera på huvudkaraktärens väg från start till mål och den ut...
Visa hela
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.