Självbiografisk skrivarkurs i Nässjö

Längd
5 dagar
Pris
5 900 SEK
Nästa kurstillfälle
Kommer VT 2024- Kontakta för intresse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 dagar
Pris
5 900 SEK
Nästa kurstillfälle
Kommer VT 2024- Kontakta för intresse se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Självbiografisk skrivarkurs i Nässjö

Få hjälp att skriva din självbiografi

Vill du skriva din självbiografi och berätta hur ditt liv vände och utvecklades? Vill du förmedla hopp? Är du kvinna? Då kan denna skrivarkurs vara något för dig. Oavsett om du redan är en bit på väg i ditt skrivande eller om du inte alls kommit igång, har du stor nytta av kunskapen och verktygen som jag ger dig. Kursen ges i mitt hem i Nässjö. Max 8 deltagare.

Grundkurs i självbiografiskt skrivande – ge världen hopp

Skrivarursen är till för dig som skriver om ditt eget liv. Om du vill skriva en biografi om en annan person, rekommenderar jag min ”vanliga” grundkurs.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Referens

– Kursen gav mig väldigt mycket. Jag har fått enkla, bra och tydliga verktyg för att börja bygga en berättelse med en röd tråd från grunden. Den starkaste upplevelsen under kursen var just verktygen, hur jag plötsligt gick från ingenting till en början på något. Jag fick en tankestruktur. Det som överraskade mig när jag använde Veronicas skrivmallar, var hur man med dessa enkla verktyg kan skapa bilder med ord, bilder som kan uppfattas av och beröra mottagaren.

Gruppen var riktigt go, att genast känna sig trygg och välkomnad i. Givande respons, när vi var indelade 2 och 2. Vi var alla där i samma syfte med samma mål och det bidrog såklart till gemenskapen. Gruppen gav bara kärlek.
Ingmari Svensson, rådgivare, Kyrkhult 

Kostnader

Kursavgift

Boka-tidigt-pris: 5 900 kr (inkl. moms) Fyll i formuläret "Se om kursen passar mig" före anmälan!

Vid bokning senast den 2 oktober, endast 5900 - spara 1000 kr!
Ordinarie pris: 6 900 kr (inkl. moms)

Kostnad för mat och logi

Kostnad för alla måltider

Kostnad för alla måltider, oftast catering, är 1550 kr och betalas i förväg med swish.

Övernattning

Övernattning i eget rum eller egen avskild vrå i huset erbjuds alla 8 kursdeltagarna. Du som anmäler dig först bokar rum först. Därefter i ordning efter anmälan. Kostnad för övernattningen är 250 – 650 kr/natt inkl lakan och enkel frukost. Sängen är bäddat när du kommer.
Övernattningen betalas i förväg med swish.

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och leder skrivarkursen utifrån min egen metod: Pennvässarmetoden Min skrivhandledning heter Pennvässaren och kom ut på Studentlitteratur 2002.

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Min skrivmetod med symboler, grafer, skrivövningar och visuell gestaltning har visat sig skapa nya insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min visuella metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför en ökad medvetenhet och nya tankemönster. 

Mitt företag heter Veronica Gröntes Författarskola AB och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Självbiografisk skrivarkurs i Nässjö och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 24 recensioner
Skriv en recension
5/5
Jessica Hagård, Habo
27 mar 2019
Suverän kurs! Jag har nu äntligen fått verktygen!

Suverän kurs! Jag har nu äntligen fått verktyg som gjort att jag kommit på hur jag ska utveckla min roman! Jeah! Att vi fått processa den kunskap Veronica lärt ut har gett mig v...

Visa hela
5/5
Lisbeth Stahls, Göteborg
27 mar 2019
Enneagrammet hjälpte mig att se karaktären mycket tydligare

Jag är mycket nöjd! Enneagrammet hjälpte mig att se karaktären mycket tydligare och rollfiguren kom till väldigt lätt när jag byggde den i karaktärsschemat efter en personlighet...

Visa hela
5/5
Annika Helander, Jönköping
27 mar 2019
Wow! Vilken hjälp jag har fått!

Wow! Vilken hjälp jag fick när jag använde berättarmallen för att bygga min berättelse efter dramaturgins vändpunkter! Detta redskap har jag letat efter utan att veta vad jag sö...

Visa hela