Visa kurser.se som: Mobil

A & O är dramaturgin • Grundkurs i självbiografiskt skrivande – förmedla hopp

Veronica Grönte – Författarskola.se
Kursinformation
Nässjö
2020-10-28
5 900 - 6 900 SEK

Kursbeskrivning

Grundkurs i självbiografiskt skrivande

Grundkurs i självbiografiskt skrivande – förmedla hopp

Vill du skriva en självbiografi och berätta om hur ditt liv vände? Vill du förmedla hopp? Är du kvinna? Då kan denna skrivarkurs vara något för dig. Oavsett om du redan är en bit på väg i ditt skrivande eller om du inte alls kommit igång, har du stor nytta av denna skrivarkurs: Berätta om hur ditt liv vände – förmedla hopp

Vilket blir resultatet av kursen?

  • När kursen är slut har du med dig ett berättelseskelett, en grundläggande planering av din bok.
  • Du har en genomtänkt röd tråd från början till slut.
  • Du har en grundläggande kunskap i dramaturgi.
  • Du har fått en inblick i enneagrammets personlighetsgalleri.
  • Du har lärt dig levandegöra personer och miljöer på ett sätt som berör läsaren.
  • Du har fått bästa starten på ditt skrivprojekt – med allra bästa verktygen.
  • Du har fått nya vänner.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

– Vilka deltar under skrivarkursen?

Deltagare i olika åldrar anmäler sig till mina skrivarkurser. Till just denna kurs anmäler sig endast den kvinna som vill skriva om när livet vände, för att förmedla hopp. 

Röster från tidigare kursdeltagare

Med kursens hjälp kan jag skapa ett ramverk för min bok, fylla den med intressant innehåll i rätt ordning och med spännande utveckling. Min förväntning var just ramverket och det är guld värt. Jag hade höga förväntningar på dig Veronica och dessa har INTE grusats det minsta, tvärtemot imponerar du och din kurs med din otroliga pedagogik, tydlighet och värme.
Teresia K Scher, grundare av MyHeartHouse, Värnamo

Skrivarkursen ”Förmedla hopp” har varit värdefull på flera sätt men framför allt har den gett mig en verktygslåda proppfull med goda råd och bra tips för att framför allt kunna skapa struktur av min historia. Före kursen hade jag svårt att formulera, samla ihop och skriva ned mina tankar och känslor. Allt var i en enda röra. 

Betydelsen av att formulera en premiss, ett budskap förstår jag nu! Ja, vad är motivet och drivkraften hos HK? Premissen är ett jättebra redskap att bygga röda tråden kring när man skriver. Jag har nu funnit min författarröst. På riktigt. Jag har gett ut min bok. Försoning,  Tack Veronica!
Jessica Gunnarsson, administratör, Stockholm

Jag har lärt mig mycket. Detta är min tredje skrivkurs och jag tror inte att jag kommer att finna något bättre upplägg än detta. De första tre lektionerna betydde ALLT för mitt skrivande.

Kursen har betytt väldigt mycket för mitt skrivande. Det som varit viktigast för mig och mitt fortsatta skrivande är framför allt utvecklingstrappan, karaktärsschemat, övningen att gestalta min karaktär utifrån 11 frågeställningar och sist men inte minst OH-korten, som fick mig att våga öppna upp mina känslor ordentligt. Att kombinera ord- och bildkort var mycket bra för mitt skrivande.
Ellinor Wikman, specialpedagog, Göteborg

Video

   

Kostnader

5 900 kr (inkl. moms) vid bokning senast den 12 januari - spara 1000 kr! 
6 900 kr (inkl. moms) från 12 januari.

Kostnad för mat och logi tillkommer. 

Kursledare

Vem är jag som leder skrivarkursen?

Veronica Grönte, skrivarkursledare i drygt 20 år, författare till skrivhandledningen Pennvässaren – Dramaturgi som verktyg för bra berättelser, Studentlitteratur 2002.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om A & O är dramaturgin • Grundkurs i självbiografiskt skrivande – förmedla hopp.

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 10 recensioner.

Mikaela Wickbom
(5)
Denna kurs i självbiografiskt skrivande har överträffat mina förväntningar med råge. Varmt tack! En mycket bra, professionell och mänsklig kurs. Jag har fått flera verktyg som gör att jag upplever att mitt skrivande kan resultera i något, typ en bok, den dagen jag bestämmer mig för att det är dags. Har inte riktigt tiden just nu. Men från att ha...
Visa hela
Liise Dahlqvist, soul communication
(5)
Denna kurs i självbiografiskt skrivande gav mig väldigt mycket. Att jag kan förmedla mina känslor till andra. Jag har fått ovärderliga verktyg för framtiden. Kursen har betytt väldigt mycket som mig som människa. Jag har fått lyfta fram mina tuffaste upplevelser, sorger och känslor i ljuset. Det har varit en tuff och intressant resa i sommar gen...
Visa hela
Lotta Kaliff
(5)
Jag har för första gången en struktur och ett berättarskelett. Jag har kommit i gång med mitt skrivande jag har hittat en röd tråd i min berättelse som jag följer. Jag har fått bearbeta händelser och jag har lärt mig mycket av dem andra kursdeltagarna när dem har delat med sig av sina berättelser till mig. Kursen överträffade mina förväntn...
Visa hela

Veronica Grönte – Författarskola.se

Välkommen till Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt hos Författarskola.se 

Författarskola.se ger dig verktyg för att få bästa starten på ditt skrivprojekt. Under skrivarkurserna tar jag hjälp av mina egna symboler, grafer och min röda tråd för att förklara hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Vi analyserar...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskola.se
Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 514 recensioner.
Läs recensioner
Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer

Liknande kurser