Visa kurser.se som: Mobil

1:a steget till ett skrivande liv • Prova på-skrivarkurs i Stockholm

Veronica Grönte – Författarskolan.se
Kursinformation
Plats: Stockholm
Längd: 4 timmar
Startdatum: 2018-11-23 16:30
Pris: 495 - 895 SEK
Snittbetyg: (7 Recensioner)
Gå vidare till: Kursens hemsida
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

Prova på att skriva - Författarkurs i Stockholm

Prova på att skriva! - Skrivarkurs i Stockholm

Kvällen är till för dig som vill pröva ett lekfullt och kravlöst skrivande utifrån bildkort.

Är du en av alla dem som skulle vilja gå en skrivarkurs, men inte riktigt vet om det är något för dig? Du har du kommit rätt!

Lekfullt flödesskrivande
Med bild- och symbolkort stimuleras kreativitet och fantasi. Vi berättar muntligt utifrån korten och vi flödesskriver. Kravlösheten och leken i de olika övningarna lockar fram din berättarglädje. Dina texter kommer att överraska dig. 

Kursstart: fredag 23 mars  kl. 16:30
Kursslut: fredag 23 mars ca kl. 21:00

Kursledare: Veronica Grönte, författare till skrivhandledningen Pennvässaren, Studentlitteratur.
Lokal: Vi möts centralt i Stockholm. Du får adressen när du anmält dig.

Målgrupp

För dig som vill börja skriva och få handledning i att gestalta karaktärer. 

Video

Kostnader

Boka-tidigt-pris: 575 kr (inkl. moms) 
Ordinarie pris: 975 kr (inkl. moms)

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och är författare till skrivhandledningen Pennvässaren (Studentlitteratur 2002).

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Mina egna modeller, symboler, grafer och övningar har visat sig skapa insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför nya insikter och tankemönster. 

Mitt företag heter Divendo - Kreativ undervisning och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om 1:a steget till ett skrivande liv • Prova på-skrivarkurs i Stockholm.

Veronica Grönte – Författarskolan.se

Välkommen till Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt hos Författarskolan.se 

Författarskola.se ger dig verktyg för att få bästa starten på ditt skrivprojekt. Under skrivarkurserna tar jag hjälp av mina egna symboler, grafer och min röda tråd för att förklara hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Vi analyserar...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskolan.se

Recensioner

Camilla, Stockholm   |   2017-04-01
Efter kurskvällen är det ett fantastiskt virrvarr i huvudet. Både jag och min karaktär trängs därinne nu. Vi arbetade med bra övningar att använda om man fastnar i sitt skrivande. Det var en inspirerande, lättsam och rolig kväll.
          (5)
Marie, Stockholm   |   2017-04-01
Kursen har överträffat mina förväntningar i och med att jag känner att jag inte bara fått information utan även lyckats skriva och komma vidare i tankarna. Det som överraskade mig var att jag lyckades skriva något som var intressant utifrån 11 frågor och tre bildkort. Enneagramtyperna, bildkorten och övningarna gav mig mycket. Det var mycket tre...
Visa hela
          (5)
Birgitta Dunnington, pensionär, Stockholm   |   2017-04-01
Kvällen har överträffat mina förväntningar. Jag är förvånad över hur mycket det gav att gestalta en karaktär och få respons på texten. Det var väldigt givande, både att ge och att få respons. Bra övningar. Bra och konkret information. Veronica håller tiderna. Fin stämning i gruppen. Alla har bidragit på ett positivt sätt.
          (5)
Intresseanmälan

För att få mer information om 1:a steget till ett skrivande liv • Prova på-skrivarkurs i Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
1:a steget till ett skrivande liv • Prova på-skrivarkurs i Stockholm
Kursrecensioner
          (4,8)
Baseras på 7 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
          (4,8)
Baseras på 303 recensioner
Läs recensioner
Skrivarkurser med Författarskola.se

Författarskola.se erbjuder skrivarkurser för både nybörjare och erfarna skribenter. Här reflekterar två tidigare kursdeltagare över vad skrivarkurserna har gett dem.

Läs mer