Visa kurser.se som: Mobil

1:a steget till ett skrivande liv • Prova på-skrivarkurs i Malmö

Veronica Grönte – Författarskolan.se
Kursinformation
Plats: Malmö
Längd: 4 timmar
Pris: 495 - 895 SEK

Kursbeskrivning

Gå en prova på skrivarkurs i Malmö

Prova på att skriva! Skrivarkurs i Malmö

Kvällen är till för dig som vill pröva ett lekfullt och kravlöst berättande och skrivande utifrån bildkort.

Är du en av alla dem som skulle vilja gå en skrivarkurs, men inte riktigt vet om det är något för dig? Längtar du efter att hitta fram till din kreativitet och fantasi? Du har du kommit rätt!

Lekfullt flödesskrivande
Med bild- och symbolkort stimuleras kreativitet och fantasi. Vi berättar muntligt utifrån korten och vi flödesskriver. Kravlösheten och leken i de olika övningarna lockar fram din berättarglädje. Dina texter kommer att överraska dig. 

Kursledare: Veronica Grönte, författare till skrivhandledningen Pennvässaren, Studentlitteratur.
Lokal: Vi möts centralt i Malmö. Du får adressen när du anmält dig.

Skrivarkursen sker i samarbete med Sensus.

Målgrupp

Kvällen är till för dig som vill pröva ett lekfullt och kravlöst skrivande och låta bildkort blir en språngbräda för din fantasi.

Video

Kostnader

Boka-tidigt-pris: 575kr (inkl. moms) 
Pris: 975kr (inkl. moms) 

Kursledare

Jag heter Veronica Grönte och är författare till skrivhandledningen Pennvässaren (Studentlitteratur 2002).

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Mina egna modeller, symboler, grafer och övningar har visat sig skapa insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför nya insikter och tankemönster. 

Mitt företag heter Divendo - Kreativ undervisning och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om 1:a steget till ett skrivande liv • Prova på-skrivarkurs i Malmö.

Veronica Grönte – Författarskolan.se

Välkommen till Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt hos Författarskolan.se 

Författarskola.se ger dig verktyg för att få bästa starten på ditt skrivprojekt. Under skrivarkurserna tar jag hjälp av mina egna symboler, grafer och min röda tråd för att förklara hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Vi analyserar...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskolan.se

Recensioner

Lisa Bolin, lärare, Malmö   |   2017-03-29
En givande kväll. Tankeväckande övningar. Vi skapade en huvudkaraktär och skrev en gestaltande text som vi fick respons på av en annan kursdeltagare.
          (4)
Monica Ulfsparre, sjuksköterska, Malmö   |   2017-03-29
Att skapa en karaktär och sedan gestalta den i sin bostad vad spännande. Att dessutom få respons på texten var mycket givande. Jättebra frågeställningar som gjorde responsen väldigt intressant och givande.
          (5)
Lydia Rönning, student/massör, Malmö   |   2017-03-29
Det var ett mycket bra upplägg. Intressant att se en karaktär ta form från grunden. Vi använde karaktärsschema och gestaltade den med hjälp av ett antal frågor.
          (4)