Visa kurser.se som: Mobil

1:a steget till ett skrivande liv • Prova på! Mini-skrivarkurs i Malmö

Veronica Grönte – Författarskolan.se
Längd: 4,5 timmar
Plats: Malmö
Startdatum: 2017-11-17
Pris: 395 - 595 SEK

Info om 1:a steget till ett skrivande liv • Prova på! Mini-skrivarkurs i Malmö

Gå en prova på skrivarkurs i Malmö

Prova på att skriva! Mini-skrivarkurs i Malmö

Kvällen är till för dig som vill pröva ett lekfullt och kravlöst skrivande utifrån bildkort. Kvällen är till för dig som inte tidigare deltagit i någon av mina skrivarkurser.

Är du en av alla dem som skulle vilja gå en skrivarkurs, men inte riktigt vet om det är något för dig? Du har du kommit rätt!

Kursstart: fredag 10 mars  kl. 16:30
Kursslut: fredag 10 mars ca kl. 21:00

Kreativitet och skrivarlust

Kravlösheten och leken i de olika övningarna gör att du kommer loss.

Trygghet och frihet under skrivarkursen

Under mina olika skrivarkurser kan du som deltagare känna dig trygg. Hela upplägget går ut på att skrivarlusten ska poppa upp och prestationskraven försvinna.

Vi möts i en slags anonymitet. Du berättar därför inte inför gruppen varför du valt att anmäla dig till skrivarkvällen, vilket ditt yrke är, hur många barn du har eller var du bor. Vi använder oss av en alternativ presentation som skapar en avspänd ingång.

Atmosfären i gruppen blir tack vare anonymiteten kravlös, tillåtande och fri. Det är spännande att lära känna varandra endast genom texterna och responssamtalen.

Kursledare: Veronica Grönte, författare till skrivhandledningen Pennvässaren, Studentlitteratur.
Lokal: Vi möts centralt i Göteborg. Du får adressen när du anmält dig.

Målgrupp

Kvällen är till för dig som vill pröva ett lekfullt och kravlöst skrivande och låta bildkort blir en språngbräda för din fantasi.

Video

Kostnader

Boka-tidigt-pris: 395 kr (inkl. moms) boka senast 10 februari - spara 200 kr!
Pris: 595 kr (inkl. moms) 

Kursens ledare

Jag heter Veronica Grönte och är författare till skrivhandledningen Pennvässaren (Studentlitteratur 2002).

Sedan 1993 har jag ägnat mig åt att försöka förklara de dramaturgiska sambanden. Mina egna modeller, symboler, grafer och övningar har visat sig skapa insikter hos mina kursdeltagare och lett deras skrivutveckling framåt. 

Sedan 1997 har jag inbjudit till både skrivarkurser för allmänheten och fortbildningsprocesser för pedagoger i grund- och gymnasieskolan. Sedan ett antal år tillbaka möter jag även grundskoleelever med mina skrivarverkstäder inom ramen för "Skapande skola".

Oavsett målgrupp får jag ständigt höra att min metodik är verkningsfull, eftersom den inte endast bjuder inspiration medan kursen pågår, utan tillför nya insikter och tankemönster. 

Mitt företag heter Divendo - Kreativ undervisning och jag arbetar sedan många år heltid med min mission, att var och en som önskar utveckla sitt skrivande ska få de verktyg som behövs för att lyckas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om 1:a steget till ett skrivande liv • Prova på! Mini-skrivarkurs i Malmö.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Veronica Grönte – Författarskolan.se

Välkommen till Författarskolan.se

Få bästa starten på ditt skrivprojekt hos Författarskolan.se 

Författarskola.se ger dig verktyg för att få bästa starten på ditt skrivprojekt. Under skrivarkurserna tar jag hjälp av mina egna symboler, grafer och min röda tråd för att förklara hur en berättelse är uppbyggd, alltså hur berättandets grammatik ser ut. Vi analyserar...


Läs mer och visa alla kurser med Veronica Grönte – Författarskolan.se

Recensioner för kursen

          (4)
Lisa Bolin, lärare, Malmö   |   2017-03-29
En givande kväll. Tankeväckande övningar. Vi skapade en huvudkaraktär och skrev en gestaltande text som vi fick respons på av en annan kursdeltagare.
          (5)
Monica Ulfsparre, sjuksköterska, Malmö   |   2017-03-29
Att skapa en karaktär och sedan gestalta den i sin bostad vad spännande. Att dessutom få respons på texten var mycket givande. Jättebra frågeställningar som gjorde responsen väldigt intressant och givande.
          (4)
Lydia Rönning, student/massör, Malmö   |   2017-03-29
Det var ett mycket bra upplägg. Intressant att se en karaktär ta form från grunden. Vi använde karaktärsschema och gestaltade den med hjälp av ett antal frågor.