Författarakademin – Gratis webinars med skrivtips

Författarakademin
Kursinformation
Distans
1 timme
Online – en gång i månaden
 Författarakademin – Gratis webinars med skrivtips

Kursbeskrivning

Gratis skrivarkurs

Ca en gång i månaden erbjuder Författarakademin gratis webinars med bästsäljande författarna Anna Karolina och Caroline Engvall. Varje tillfälle är fyllt med skrivtips och inspiration samt att de berättar mer om Författarakademin och deras digitala skrivarkurser. 

Kursinnehåll

Skrivtips och inspiration.

Upplägg

Du registrerar dig via den länk Författarakademin lägger ut på sina sociala medier innan varje tillfälle. Därefter får du information om webinariet i din mejl. Följ gärna Författarakademin på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om kommande tillfällen. Du kan även skriva till oss och meddela ditt intresse.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

För dig som vill utveckla ditt författarskap och som söker en skrivande gemenskap.

Kursledare

Caroline Engvall:

Caroline Engvall är författare, journalist och föreläsare som har skrivit flera romaner, fackböcker, barnböcker och deckare. Bland annat 14 år till salu som vann platinapocket med 200 000 sålda ex under utgivningsåret.

Anna Karolina:

Anna Karolina har en examen i litterärt skapande och är författare till flertalet kriminalromaner, inspirerade av hennes femton år som polis. Böckerna har nominerats till diverse priser och är översatta till ett flertal språk

Intresseanmälan

Intresserad av Författarakademin – Gratis webinars med skrivtips och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Författarakademin

Välkommen till en digital författarskola - distanskurser

Digital författarskola med personlig handledning av och med bästsäljande författarna  Anna Karolina och Caroline Engvall. Vi hjälper dig med grunderna i ditt romanbygge och brinner för att du ska lyckas fullfölja ditt manusprojekt. För dig som vill gå från skrivardröm...


Läs mer och visa alla kurser med Författarakademin
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Författarakademin – Gratis webinars med skrivtips!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Författarakademin – Gratis webinars med skrivtips, fyll i följande uppgifter: