Den stora författarkursen – START

Författarakademin
Kursinformation
Distans
8 veckor halvfart
När det passar dig
5 995 SEK Momsfri
Den stora författarkursen – START

Kursbeskrivning

Kursen du går på dina villkor – när DU vill, varifrån DU vill, i DITT tempo

Digital skrivarkurs med förinspelade lektioner som spänner över hela spektrumet av skrivprocessen, från hur du kommer igång till färdig, förhoppningsvis utgiven bok. Kursen behandlar alla genrer inom formen roman, t.ex. kriminalromaner, relationsromaner, feelgood och biografier.

Den stora författarkursen erbjuds i tre olika kurspaket; Start, PRO och PRO Plus beroende på hur mycket hjälp med manusutveckling och personlig respons på text du vill ha.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen riktar sig både till dig som har skrivit en tid och vill utvecklas, men även till dig som ännu inte har kommit igång.

Kursinnehåll och upplägg

Det här ingår:

Modul 1: Kom igång

Modul 2: Olika genrer, karaktärer och berättarperspektiv

Modul 3: Berättarteknik, dramaturgi och struktur

Modul 4: Miljö och research

Modul 5: Gestaltning

Modul 6: Dialog

Modul 7: Språk och stil

Modul 8: Kreativitet, inspiration och tvivel

Modul 9: Bestseller – knepen för topplistan

Modul 10: Skicka manus till förlag

Tillgång till kursen i ett år.

Tillgång till kursens digitala klassrum i ett år.

Upplägg

Kursen är uppdelad i 10 moduler med totalt 36 lektioner fullmatade med inspiration och skrivandets hantverk. När du köper kursen får du tillgång till allt material på en gång. Därefter kan du ta lektionerna i den takt du önskar. Det enda du behöver är en dator och internetuppkoppling. 

Till många av lektionerna finns nedladdningsbara så kallade “Downloads” (PDF:er) där du får fler tips, uppgifter, inspiration och fördjupning. Uppgifterna är främst anpassade för att hjälpa dig att utveckla din idé och ditt manus.

Du har tillgång till kursen i ett år, med möjlighet till förlängning. 

Du får även tillgång till “Klassrummet”, en sluten grupp på Författarakademins Facebook. Här finns kursledarna tillgängliga, svarar på dina frågor och ger fler tips och råd. Dessutom sänder vi regelbundet live – för att du ska få så mycket handledning som möjligt. Alla diskussioner och allt material sparas i tråden så du kan ta del av det när du vill. 

Kostnader

5 995 SEK inkl. moms

Kursledare

Caroline Engvall:

Caroline Engvall är författare, journalist och föreläsare som har skrivit flera romaner, fackböcker, barnböcker och deckare. Bland annat 14 år till salu som vann platinapocket med 200 000 sålda ex under utgivningsåret.

Anna Karolina:

Anna Karolina har en examen i litterärt skapande och är författare till flertalet kriminalromaner, inspirerade av hennes femton år som polis. Böckerna har nominerats till diverse priser och är översatta till ett flertal språk.

Intresseanmälan

Intresserad av Den stora författarkursen – START och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Maria Bosdotter

Jag vill verkligen rekommendera denna fantastiska utbildningen. Jag arbetar i min egen takt med alla modulerna och är aktiv i en sluten grupp på Facebook som är till för alla deltagare i utbildningen. Mentorerna stödjer individuellt men också via livelektioner flera gånger per månad. Häng gärna med. Vill ni lära er konsten att skriva och drömm...

Visa hela

Författarakademin

Välkommen till en digital författarskola - distanskurser

Digital författarskola med personlig handledning av och med bästsäljande författarna  Anna Karolina och Caroline Engvall. Vi hjälper dig med grunderna i ditt romanbygge och brinner för att du ska lyckas fullfölja ditt manusprojekt. För dig som vill gå från skrivardröm...


Läs mer och visa alla kurser med Författarakademin
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Den stora författarkursen – START, fyll i följande uppgifter: