Visa kurser.se som: Mobil

Just nu har du chans att vinna en skrivarkurs värde 4999 kr! Läs mer om tävlingen här 🌷

Recensioner av Föreningen Skeppsholmsgården

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 17 recensioner.

Eddie
Jag tycker kursen som helhet är bra att gå då det är bra innehåll och bra grundläggande kunskaper man får för att på ett tryggt och säkert sätt kunna vistas på sjön. Jag var dock lite missnöjd med läraren då jag tyckte att personen inte var bra på att förklara på ett pedagogiskt sätt så att man förstod utan det vart snarare i vissa fall mer rörigt!
Adam
Väldigt kunniga lärare som är trevliga och pedagogiska.
Karl
My Daughter and I did the long weekend sailing with both sun and rain expected beforehand. We where met by a warm and enthusiastic crew who where helpful and knowledgable. Getting us all involved and showing as the ropes ( bad joke sorry). We had a wonderful time with great food and lovely interesting people. Especially great for kids where the ...
Visa hela
Erik
Jättebra kurs! Kunnig, kompetent lärare. Kan verkligen rekommendera denna kurs!
Erik
God anpassning till var och ens bakgrundsjunskaper.
Kalle
Skitroligt och en ödmjuk lärare som har en bra individuell nivå och är superpositiv!
Mattias
Kursledaren André var tydlig och säkerhetsorienterad och lärde oss grunderna i smide och arbetet i smedjan på ett pedagogiskt, personligt och roligt sätt. Det var fascinerande att få stifta bekantskap med stål, vad man kan göra med det och hur det beter sig i olika temperaturer. Rekommenderar varmt denna kurs!
Calle
Gick en helgkurs i järnsmide. Bra och informativ genomgång. Smidde sen spikar och krokar. Fick ganska mycket tid över till eget projekt så smide då en ljusstake. Kände att jag fick grundkunskap den helgen för att klara av att smida på egen hand. Har nu köpt egen utrustning och smider hemma.
Patrik
Det var mycket bättre än jag föreställt mig. Vi var snabbt igång och började smida krokar, efter sedvanlig säkerhetsgenomgång. Genuin och ändamålsenlig lokal och en mycket kunnig instruktör. Vi var ett glatt gäng med en del historia sedan tidigare, vilket gjorde gruppdynamiken bättre och konstellationen satt från start.
Micke
Jag hade två helt fantastiska dagar, där jag verkligen fick prova på att smida. Mina grejor som jag gjorde blev jättebra och då kändes ännu bättre. Ta chansen och gå den här kursen du också om du har tankar på prova smide.
Helena
En mycket bra kurs som ger en goda förutsättningar för ett säkert och roligt båtliv!
LarsÅke
Valde denna kurs för att de var fler timmar än på andra helgkurser. Detta gjorde att det aldrig kändes stressat och det gavs möjlighet till frågor. Att båtpraktik ingick var givande kanske särskilt för de deltagare som väldigt liten erfarenhet av sjön. De fick en möjlighet att relatera teorin till verkligheten. En krydda var att kurslokalen var ...
Visa hela
Wilhelmina
Jag tyckte att det var en mycket givande kurs. Lite pratigt bland några deltagare emellanåt, men annars en bra kurs. Vi han igenom hela boken och höll ett relativt högt tempo, men jag upplevde att de flesta kunde hänga med.
Jakob
Bra kurs, lite högljutt i boden men detta är svårt att göra något åt. Alla kapitel i boken gicks igenom, detta torde räcka för proven förutsatt självstudier.
Håkan
Hade lite förkunskaper i bagaget, så var osäker om jag hamnat rätt. Ingen fara, det var helt rätt! Mycket kunniga lärare, villiga att lära ut, lät mig göra det jag ville, svarade på alla frågor, gav goda råd och hjälp när det behövdes. Allt material du behöver finns där. Älskade kvällarna i smedjan!
Kursdeltagare
jättebra utbildningar
Kursdeltagare
riktigt bra korta kurser. Genuint och hög kvalitet
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.