Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Distans, Rikstäckande
4 veckor
399 SEK
Kommande starter
Sverige
Flexibel kursstart  
399 SEK
Distans
Flexibel kursstart  
399 SEK
Mammaträning

Kursbeskrivning

Läs onlinekurser i mammaträning på Föräldrautbildning.se

I vårt utbud har vi tre olika kurser i mammaträning och om träning efter förlossning. Träningsprogrammen är framtagna i samarbete med träningsexpert Towe Andersson som har arbetat med träning och rehabilitering i över 15 år. Alla tre kurserna kan köpas för ett paketpris på 399 kronor och då kan du se dem när du vill och hur ofta du vill under fyra veckors tid. 

De tre delkurserna är:

Mamma kom igång - Denna kurs är framtagit för att bygga upp den nyblivna mammans kropp efter graviditet och förlossning. Träningsprogram som har till syfte att återskapa och förbättra din kontroll över din bäcken- och inre magmuskulatur samt försiktigt bygga upp muskelmassan. Syftet med övningarna är att öka din kroppsmedvetenhet och att stärka musklerna. Inga redskap krävs.

Mamma kom i form - en kurs för dig som kommit lite längre i din träning. I detta program bygger vi upp muskelstyrka i armar, ben, mage, rumpa, rygg och axlar. Har du inte redan gått steg 1 – mamma kom igång, är det otroligt viktigt att du har full kontroll av din inre magmuskulatur och bäckenmuskulatur innan du startar detta program. Övningarna som ges kräver inga redskap utan den vikt du använder är ditt barn.

Mamma fit - Detta program kommer att bygga muskelstyrka, uthållighet och din puls kommer att höjas. Detta är träningspasset för dig som redan har full kontroll över din bäckenbotten och inre magmuskulatur och som har varit fysiskt aktiv en tid efter förlossning. Du själv sätter gränsen beroende på träningsvana, men oavsett om du är nybörjare eller mycket vältränad får du en utmaning med detta träningsprogram. 

Kursen ger dig 4 veckors tillgång till kursen från den dag då du betalar kursen.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är gravid och kräver inga förkunskaper.

Upplägg

Kursen är digital och du kan titta när du vill och hur många gånger du vill under de 4 veckorna då du har tillgång till kursen. Kursen innehåller videointervjuer på totalt cirka 25 minuter.

Kursinnehåll

Dessa kurser ger dig professionella träningsprogram som du kan träna som nybliven mamma. För varje kurs får du först en genomgång av övningarna och sedan får du ett träningsproblem på 30 minuter (med eller utan musik).

Kostnader

399 kr. 

Kursledare

Träningsexpert Towe Andersson som har arbetat med träning och rehabilitering i över 15 år.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mammaträning.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
Bra att den är digital

Föräldrautbildning.se

Kurser inom graviditet och föräldraskap på Föräldrautbildning.se

Hos Föräldrautbildning.se hittar du kurser som hjälper dig och utbildar dig inom ämnen som rör graviditet och föräldraskap. Du får tips, råd och rekommendation som gör att du blir trygg och bekväm i din nya livssituation.   I våra utbildningsfilmer använder...


Läs mer och visa alla kurser med Föräldrautbildning.se
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Mammaträning, fyll i följande uppgifter: