Visa kurser.se som: Mobil

Skapa mål och positiv miljö - Distans Live

Folkuniversitetet Västerbotten
Kursinformation
Distans
6 tillfällen
1 600 SEK
Skapa mål och positiv miljö - Distans Live

Kursbeskrivning

Lär dig att sätta tydliga mål 

Att sätta tydliga mål kan vara det bästa du gör i livet! Men för att nå dina mål behöver dom vara realistiska och smarta - Den vägen kan vara krokig! I den här kursen får du en inblick i vad smarta mål innehär och hur du når dom.

Att vara beredskap på att ”offra” delar av din tid för och ta reda på hur du ska följa upp dina mål kan vara en utmaning. Oavsett om du jobbar med en organisation, företag eller en förening kommer du i den här kursen att få verktyg för att sätta tydliga mål som du kan arbeta mot och följa upp resultat.

I föreningslivet kan det innebära viktiga komponenter för stadgar, för dig som privat person kan det innebära att nå personliga mål och inom din branch kan det innebära att skriva en tydlig handlingsplan med olika delmål.

Skapa en positiv miljö på arbetsplatsen

Hur du väljer att använda din verktyg kan vara individuellt, men för att skapa bra mål och kunna nå dom så gäller det även att skapa en positiv miljö på jobbet, i föreningen eller inom gruppen. När vi skapar positiva miljöer kan det til lexempel både handla om att vara behjälpig, öka felixibilitet men också inse olika svagheter och brister. På många arbetsplatser förekommer negativitet men hur kan du vända det till en positiv och öppen situation?

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Kursen kommer att genomföras helt online och din kursledare kommer att använda programmet Zoom för undervisningen, som är ett kostnadsfritt program för dina lektioner. Innan din första lektion så är det viktigt att du har installerat mjukvaran och skapat en inloggning.

Kursinnehåll

Under kursen kommer vi att arbeta utifrån:

• Olika typer av mål
• Att sätta upp mål
• SMARTA mål
• Vad är en positiv miljö?
• Hur blir effekten av en positiv miljö?

Du som deltagare kommer att få med dig teorier, metoder och konkreta verktyg som du kan använda långt in i framtiden, både privat och inom din yrkeskarriär.

Kostnader

1600 kr. 

Kursledare

Cornelia Lohf

Cornelia Lohf är ACC–certifierad coach, och en driven och erfaren person med förkärlek till natur och människor. Cornelia har en gedigen bakgrund inom turism- och konsultingbranschen, med ett antal framstående projekt. Hon driver företaget Tourism & Consulting North AB, som arbetar med att utveckla destinationer och företag i Sverige som vill nå den utländska marknaden.

Cornelia föreläser och coachar även inom ett antal områden, såsom affärs- & produktutveckling, ledarskap och utveckling av grupper och individer. Cornelia har även arbetat i många år med att stötta företagare inom stora och globala företag.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skapa mål och positiv miljö - Distans Live.

Folkuniversitetet Västerbotten

Välkommen till Folkuniversitetet i Västerbotten!

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Kunskap förändrar Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Västerbotten

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Västerbotten

Folkuniversitetet Västerbotten

Nygatan 43
903 30

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skapa mål och positiv miljö - Distans Live!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 48 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Skapa mål och positiv miljö - Distans Live, fyll i följande uppgifter: