Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Umeå
6 tillfällen
Löpande kursstart
2 995 SEK
Sånglektioner

Kursbeskrivning

Drömmer du om att sätta fart på din sång?

Oavsett om du sjunger för att det är kul eller har ett artistiskt sikte så får du utvecklas på din nivå! Låt vår duktiga sångpedagog locka fram dina vokala resurser utifrån dina önskemål!

Tillsammans med vår sångcoach får du chansen att utveckla din sång på ett individuellt och kreativt sätt. Med din lärare lägger ni upp en kursplan för dina egna behov och inom det område du vill utvecklas i.

Under kursen kommer du få gå igenom hur du sköter rösten på bästa sätt och hur du kan bredda ditt register och din trygghetszon. Även moment som andningsteknik, tonbildning och mixteknik anpassad för klassiska och moderna sångstilar kommer att ingå i kursen.

Ibland är det viktigt att bryta ovanor!

Din pedagog kommer att coacha dig kring hur du kan bryta ovanor som kan påverka rösten och ditt framträdande negativt. Därför är röstvård ett viktigt moment vid behov under dina sånglektioner. Du får lära dig skillnaden mellan ett sant och falskt uttryck.

Även kroppsspråk, scenspråk och mickträning ingår i kursen. Naturligtvis får du gärna komma med egna låtförslag eller material som du vill ha feedback på.

DUO Undervisning

Duo innebär att ni sjunger 2 stycken tillsammans med er sångpedagog. Tillsammans får ni vägledning och stöd av er sångcoach, samtidigt som ni tar inspiration och utvecklas av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kostnader

• Enskild undervisning - 6 lektioner, 45 minuter/vecka, 2,995:-
• Duo undervisning - 10 lektioner, 45 minuter/vecka, 2,195:-/person

Kursledare

Vår kursledare leder våra elever med flera års erfarenhet inom både klassundervisning och enskild coachning. Med en bred erfarenhet och en lärarutbildning i bagaget tar vår sångcoach hand om alla våra elever och deltagare, oavsett elevens tekniska eller genre orienterade mål i sikte.

Varje lektion är 45 minuter.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sånglektioner.

Folkuniversitetet Västerbotten

Välkommen till Folkuniversitetet i Västerbotten!

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Kunskap förändrar Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Västerbotten

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Västerbotten

Folkuniversitetet Västerbotten

Nygatan 43
903 30

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sånglektioner!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 48 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Sånglektioner, fyll i följande uppgifter: