Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Piano enskild undervisning - intresseanmälan

Folkuniversitetet Västerbotten
Kursinformation
Umeå
10 tillfällen
Löpande kursstart
3 195 SEK

Kursbeskrivning

Är du intresserad av en pianokurs där du enskilt tillsammans med vår pianopedagog får utveckla och koncentrera dig på ditt pianospel?

Denna kurs vänder sig både till dig som är nybörjare eller har kommit lite längre och vill satsa på ditt pianospel. Pianoundervisning sker enskilt tillsammans med din lärare, och du får utvecklas i din egna takt.

Du kommer både få djupdyka dig inom notläsning och pianoteknik. Du kommer att få öva tillsammans med läraren och ni lägger upp en inviduell undervisningsplan utifrån dina egna förkunskaper och önskningar.

Att lära sig spela piano är mångas dröm och som nybörjare är det bra att tänka igenom vad du vill använda ditt pianospel till, så vår pedagog kan anpassa dina pianolektioner på bästa sätt.


Som grund i undervisningen kan undervisningslitteratur användas, som du i så fall skaffar i samråd med din lärare. Du måste ha tillgång till ett instrument att öva på.Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och försöker hitta en sån passande dag och tid som möjligt.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Piano enskild undervisning - intresseanmälan.

Folkuniversitetet Västerbotten

Folkuniversitetet Västerbotten

Välkommen till Folkuniversitetet i Västerbotten!

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Kunskap förändrar Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och...


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Västerbotten

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Västerbotten

Folkuniversitetet Västerbotten

Nygatan 43
903 30

Recensioner
Bli den första att recensera Piano enskild undervisning - intresseanmälan!

Liknande kurser