Visa kurser.se som: Mobil

Foto för föräldralediga

Folkuniversitetet Stockholm
Kursinformation
Stockholm
Varierande kurslängd
Löpande kursstarter

Kursbeskrivning

Kurs i bebisfoto för föräldralediga

På Folkuniversitetets kurs i bebisfoto tar du med dig din son eller dotter på max 12 månader och lär dig fotografins grunder på plats hos oss. Du som är föräldraledig och vill passa på att lära dig att ta bättre bilder av ditt barn är hjärtligt välkomna!

Tillsammans med andra föräldralediga och deras barn lär du dig grunderna i kameraarbete och får möjlighet att bli mer kreativ i ditt fotograferande. Du lär dig en del om bildkomposition och blir därmed en mer medveten fotograf.

Kursinnehåll
Kursen börjar med en introduktion av kameran och hur du kan arbeta med olika inställningar för att påverka dina bilder, exempelvis olika sätt att fotografera rörelse, hur du arbetar med avstånd, hur du kompenserar för olika ljusförhållanden, med mera. Mellan lektionerna får du olika fotouppgifter som du löser på egen hand. Uppgifterna redovisar du genom att ta med dig papperskopior av dina bilder. Redovisningarna görs inför gruppen under gemensamma bilddiskussioner.

Målgrupp

Kursen är avsedd för dig som är föräldraledig och som vill lära dig grunderna i fotografering med inriktning på att ta porträtt av ditt barn.

Övrig info om kursen

Kursupplägg
Gruppen består av 6-8 vuxna deltagare med lika många bebisar. Undervisningen bedrivs i form av självständigt praktiskt arbete under handledning blandat med teoretiska genomgångar.

Material
Tag med din egen kamera. Eftersom ingen bildredigering görs på kursen kan du använda en analog eller en digital kamera. Du redovisar dina bilder i form av papperskopior. Tag också med dig någonting mjukt för ditt barn att ligga på.

Kursledare
Våra ledare är yrkesverksamma fotografer med gedigen och kvalificerad utbildning i fotografi.

Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Stockholm

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.folkuniversitetet.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Foto för föräldralediga!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner