Kursinformation
Stockholm
Löpande kursstarter

Kursbeskrivning

Kurser i engelska

Våra kurser är designade för personer som vill studera engelska av professionella eller personliga skäl. Alla nivåer, från nybörjare till avancerade, erbjuds under hela året.

Folkuniversitetet i Stockholm är ett vuxenutbildningsinstitut knutet till Stockholms universitet. Vi är välkända för vårt arbete inom språkundervisningen och för våra internationella kontakter. Vi har anordnat kurser i engelska som främmande språk i snart femtio år.

Kurserna är utformade för vuxna med höga krav på kvalitet och professionalism.

  • Vi har välmeriterade och erfarna lärare som uteslutande undervisar på engelska.
  • Syftet med våra kurser är att utveckla alla fyra språkkunskaperna (läsa, skriva, tala och lyssna) med tyngdpunkten på talad kommunikation.
  • Varje kurs har sin egen kursplan och nivåerna i våra kursplaner överensstämmer med det gemensamma europeiska referensramverket för språk (ceFr).
  • Vi använder också CEFR för att bedöma språkförmåga och placera våra elever.

Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Stockholm

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska/English!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner